:: |
| Autor |
Poruka |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 40
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
|
Dečak iz Kraljeva poginuo je dok je igrao disciplinu ekstremnog sporta parkur, javila je lokalna televizija „Biser”. Ljubiša D. imao je 14 godina, a poginuo je prvog dana ove godine, kada je sa dvojicom drugara propao kroz stakleni krov hale fabrike vagona u koju su neopaženo ušli. Ljubiša je bio učenik sedmog razreda Osnovne škole „Svetozar Marković”. U Kraljevu ne postoji registrovan klub ljubitelja parkura, kojeg neki kraljevački srednjoškolci i osnovci treniraju ponavljajući pokrete sa video-snimaka. Parkur je urbana disciplina ekstremnog sporta, u kojoj učesnici bez zaštitnih sredstava savladavaju prepreke, tako što ih preskaču, pretrčavaju ili zaobilaze. Policijska uprava u Kraljevu nije se oglasila saopštenjem povodom ovog događaja. (RTS)
|
|
|
| |
|
 |
crnibiser samotvoja24

|
Godine: 49
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo

|
|
ja prvi put cujem za tu igru
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
  |
|
| |
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 42
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
|
e znam da se o mrtvima ne govori ruzno po obicaju al taj je definitivno debil(ni ja nisam cuo za tu igru do sada-ali sam video ljude na snimcima da to rade al nisam znao da se to tako zove)...
|
|
 |
aleksandar111 Upućeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 11 Apr 2005 Poruke: 417 Mesto: Herceg Novi

|
|
ja sam gledao i prosto nevjerovatno izgleda ali je ist toliko i opasno,
mislim da to nikada nece moci da postane registrovana sportska disciplina,jer je
preeeevise opasna...
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|