:: |
| Autor |
Poruka |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 40
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
|
iše antivirusnih kompanija i davalaca internet usluga izvestilo je o pojavi novog internet crva (još uvek neimenovanog) koji za svoje širenje iskorišćava povećano slanje poruka elektronske pošte u vreme novogodišnjih praznika. Crv stiže kao priložena datoteka uz poruku elektronske pošte sa naslovom „Srećna Nova godina” (Happy New Year), u kojoj se od primalaca traži da preuzmu datoteku "postcard.exe". Ako neoprezni primalac pokrene datoteku, crv se aktivira i instalira više zlonamernih programa na računaru korisnika, uključujući zloglasne programe Tibs, Nwar, Banwarum i Glowa. Iako je novom internet crvu potrebna reakcija primaoca poruke da bi se širio dalje, antivirusni stručnjaci smatraju da će mnoge primaoce zavarati naslov poruke sa novogodišnjom čestitkom. Zbog toga su i upozorili korisnike da otvaraju samo one poruke za koje su sigurni da stižu od poznatih osoba. (Mikro Online)
|
|
|
| |
|
 |
crnibiser samotvoja24

|
Godine: 49
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo

|
|
Hvala na obavijesti mada ja ionako ne otvaram mailove od nepoznatih osoba
ipak Hvala
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
  |
|
| |
|
 |
kosovka devojka Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 03 Jan 2007 Poruke: 10

|
|
|
hvala na obavestenju....
|
_________________ prijateljstvo je svetinja kao i zemlja u kojoj smo...godine lete mnogo toga se gubi samo ostaje prijatelj da stiti srce da bol ne oseti...smrti oko nas je puno tezak je zivot ovaj samo veru u boga imam a u prijatelja trazim spas |
|
| |
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 42
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
|
nista novo,poznato je da se najvise novih virusa i crva pojavi uoci novogodisnje noci...
|
|
 |
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu

|
Godine: 43
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778

|
|
|
sva sreća takve stvari odmah brišem
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
| |
|
 |
tomo zg Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 28 Dec 2006 Poruke: 57

|
|
Hvala na upozorenju
|
|
|
| |
|
 |
Lane25 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 05 Jul 2006 Poruke: 145

|
|
| |
|
 |
aleksandar111 Upućeni član

|
Datum registracije: 11 Apr 2005 Poruke: 417 Mesto: Herceg Novi

|
|
|
i taj dan ne moze proc smirom.. bezobrazluk :badgrin:
|
|
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Znate sta se desava sa virusopiscima kad odleze svoju robiju?
Dobiju posao u kompanijama koje proizvode antivirusni softver! Umesto da ih kazne - oni ih time nagradjuju.
|
|
 |
aleksandar111 Upućeni član

|
Datum registracije: 11 Apr 2005 Poruke: 417 Mesto: Herceg Novi

|
|
pa naravno!ali oni dobijaju za to platu ihaaa...tako da vise ne moraju to da rade sto su do sad...i umjesto da odmazu,pomazu ljudima i dobijaju pare logicno?!
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|