:: |
| Autor |
Poruka |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 40
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
|
Novi trener Fudbalskog kluba „Partizan” je Miroslav Đukić, selektor mlade reprezentacije Srbije, rečeno je danas na konferenciji za novinare „crno-belih”. Ugovor sa Đukićem potpisan je na dve i po godine, uz mogućnost produženja. On je konačan izbor uprave „crno-belih”, a u konkurenciji su bili i bivši golman Partizana Radmilo Ivančević, trener Bežanije Dragoljub Bekvalac i selektor Makedonije Srećko Katanec. Prednost Đukića u odnosu na ostale kandidate bilo je poznavanje velikog broja Partizanovih fudbalera koji igraju za mladu selekciju Srbije. Đukić ima 41 godinu. U igračkoj karijeri nastupao je za Mačvu, Rad, Deportivo La Korunju, Valensiju i Tenerife, a bio je standardni reprezentativac Jugoslavije za koju je odigrao 49 utakmica i postigao dva gola. Novi trener Partizana se sa mladom reprezentacijom Srbije kvalifikovao na ovogodišnje Evropsko prvenstvo. Đukićev prvi asistent u Partizanu biće Aleksandar Stanojević, nekadašnji fudbaler „crno-belih”. (Beta, B92)
|
|
|
| |
|
 |
Bajadk Odomaćeni član

|
Godine: 51
Datum registracije: 08 Mar 2004 Poruke: 1077 Mesto: Podgorica - Danmark

|
|
Neka mu je sa srecom
|
_________________ E da mi je, da mi je |
|
| |
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
| |
|
 |
Bajadk Odomaćeni član

|
Godine: 51
Datum registracije: 08 Mar 2004 Poruke: 1077 Mesto: Podgorica - Danmark

|
|
Ne mislio sam neka mu je sa srecom da bude zadovoljan sa poslom i da ima uspjeh. Uzeo je vrucu stolicu koja se sigurno nece oladit u narednih nekoliko godina.
Volio sam ga ka igraca, ali mislim da nije dobro razmislio o kojem se mjestu radi.
|
_________________ E da mi je, da mi je |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|