www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Pronađena dva dječaka iz St. Louisa, jedan je otet 2002. g
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
slatka_sanerka
Anđeo s greškom
<b>Anđeo s greškom</b>

Datum registracije: 24 Nov 2005
Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 13, 2007 2:23 pm    Naslov poruke: Pronađena dva dječaka iz St. Louisa, jedan je otet 2002. g Na vrh strane Na dno strane

Objavljeno prije 2 sata 59 minuta
Pronađena dva dječaka iz St. Louisa, jedan je otet 2002. godine
Dva oteta dječaka iz St. Louisa, od kojih je jedan nestao 2002. godine, pronađena su jučer u kući 41-godišnjeg Michaela Devlina.

13-godišnji Ben Ownby nestao je u utorak ove sedmice, a 15-godišnji Shawn Hornbeck otet je prije 4 godine i sasvim slučajno je pronađen nakon potrage za Benom.

Svjedoci su primijetili 41-godišnjeg Michaela Devlina kako prati mladog Bena i zahvaljujući njima policija ga je identifikovala i pretražila njegov stan.

Šerif Kirkwooda, gradića pored St. Louisa, izjavio je da su dječaci pronađeni neozlijeđeni i da se se obradovali susretu sa roditeljima.

Nakon nestanka Bena Ownbyja, policija je započela detaljnu pretragu okolnog područja. Ono što nisu očekivali je da će pronaći i Shawna Hornbecka, koji je u oktobru 2002. otišao na vožnju biciklom i nikad se nije vratio. Tada mu je bilo tek 11 godina.

Njegovi roditelji i policija tražili su ga sedmicama, ali bezuspješno. Neutješni roditelji su pokrenuli i web stranicu sa slikama mladog Shawna u nadi da će neko ponuditi bilo kakvu inormaciju o njihovom sinu.

(Sarajevo-x.com)

Dianita
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 27 Nov 2004

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 13, 2007 2:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

oha pa to je bas zalosno...ne mogu vjerovati da postoje ljudi koji samo tako mogu otimati djecu..
mogu zamisliti kako je bilo jadnim roditeljima

jelena90
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 35

Datum registracije: 06 Okt 2006
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 13, 2007 6:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

uzas...ne znam sta da kazem,sem jadna deca... Crying or Very sad Crying or Very sad

Nocas nek misle da sam ku#va,da je vredno telo moje,nocas me ljubi ko god zeli,a ja cu zeleti usne tvoje,nocas nek vino utice na mene,nek me boli i vredja pogled tvoj,nocas me mrzi i ja cu mrzeti sebe,ali ne zaboravi NOCAS SAM KU#VA SAMO ZBOG TEBE!!!

aleksandar111
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 40

Datum registracije: 11 Apr 2005
Mesto: Herceg Novi

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 15, 2007 7:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mislim da je to najgore sto ti neko moze uradit-otet dijete radi svojeg nekog cefa...
katastrofa...samo je sreca sto su naslji nesretnu djecu napokon,a mogu zamislit kako je roditeljima bilo.
izgubis dijete 2002 god i kroz nenormalne psihicke faze prodjes i posle 4 god te zove policija da ti je nasla dijete...uhhh

drone
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 34

Datum registracije: 24 Avg 2006
Mesto: underwrold

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 15, 2007 7:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

cuo sam za to.
Pa dobro je da su ih ikako i nasli
Kako li su im roditelji sretni vec su bili izgubili svaku nadu

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Pronađena dva dječaka iz St. Louisa, jedan je otet 2002. g Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon