:: |
| Autor |
Poruka |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 40
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
|
Trener Reala Fabio Kapelo objavio je da Dejvid Bekam više nikada neće nastupiti za „kraljevski” klub. Bivši fudbaler Mančestera preći će u redove američkog Los Anđeles galaksija na leto, a potpisao je petogodišnji ugovor vredan 250 miliona dolara. „Dejvidova odluka je da nas napusti. Oduvek je bio veliki profesionalac, ali mislim da ne možemo u potpunosti da računamo na igrača koji već ima potpisan ugovor sa drugim klubom za tako veliku svotu novca”, rekao je Italijan na klupi Reala. Bekamov poslednji nastup za tim sa Santijago Bernabeua bio je u nedelju protiv La Korunje, kada je zamenio povređenog Gutija. „Bekam će trenirati sa nama, ali ga više neću uvoditi u igru. On je želeo da ode, a ne ja, pa bi njemu trebalo da postavite pitanje na tu temu. Ne mogu da uigravam ekipu sa fudbalerom za kojeg znam da neće biti tu naredne sezone”, zaključio je Kapelo.
|
|
|
| |
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
hehe, dobio je sta je trazio..
neka sad mesece do isteka ugovora sa Realom trosi na planiranje kako da potrosi onih 250 miliona....u stvari ne, potrosice ih Viktorija
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
tomo zg Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 28 Dec 2006 Poruke: 57

|
|
sto posto mu je viktorija zapovijedila da ide u los angeles, da ona bude sto blize ostalim celebretyima ubi se papucaru :fatalfridge:
|
|
|
| |
|
 |
ivaaaaaa Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 11 Avg 2006 Poruke: 192

|
|
|
neka ga.dosta se manekenisao.bekame,dvojka si.
|
|
|
| |
|
 |
aleksandar111 Upućeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 11 Apr 2005 Poruke: 417 Mesto: Herceg Novi

|
|
|
nikad mi nije bio miljenik u fudbalu,uvijek mi je bio piiiiii...shminka na terenu nista drugo!
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|