www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Žena godinama zlostavljala Džejsona Kida?!
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Ivankamaza
~Ljubav i Snovi~
<font color='blue'><b>~Ljubav i Snovi~</b></font>

Godine: 40

Datum registracije: 19 Okt 2004
Mesto: ~ Paris je t'aime ~

france.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 13, 2007 2:12 pm    Naslov poruke: Žena godinama zlostavljala Džejsona Kida?! Na vrh strane Na dno strane

Košarkaš Nju Džerzi netsa Džejson Kid (33) godinama dobija batine od svoje žene Džuman, zbog čega je pred sudom pokrenuo brakorazvodnu parnicu, javili su u četvrtak američki mediji. Kid je šokirao američku javnost pričom o višegodišnjem zlostavljanju od devojke koja je za glavu niža, a o fizičkoj snazi u odnosu na beka „mrežica” da se i ne govori! Ova priča je još čudnija, jer je saigrač srpskog reprezentativca Nenada Krstića u januaru 2001. godine udario ženu u lice pošto mu je prigovarala o vaspitanju zajedničkog sina (uzeo je krompiriće iz sinovljeve činije!?). Džuman je kasnije, očigledno uzela stvar u svoje ruke i ravnala se po onoj „imperija uzvraća udarac”. Pred sudom je Kid naveo da ga je supruga proteklih godina udarala raznim kućnim predmetima, špijunirala ga, uzimala mu mobilni telefon i još mnogo toga, a u zahtevu za razvod piše da je Džuman ekstremno ljubomorna, da pati od napada besa, što zahteva terapiju koja bi joj pomogla da uspostavi emocionalnu stabilnost. Međutim, izvor blizak NBA asu tvrdi da Kid laže, jer želi da izbegne podelu bračne imovine i plaćanje ogromne alimentacije. (MONDO)

Dianita
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 27 Nov 2004

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 13, 2007 2:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa to mi se cini glupo, ne mogu vjerovati da je njega zena udarala

jelena90
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 35

Datum registracije: 06 Okt 2006
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 13, 2007 6:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa jeste glupo da njega zena bije...ipak on je jaci,trebao ja da joj razvali samar...i gotovo

Nocas nek misle da sam ku#va,da je vredno telo moje,nocas me ljubi ko god zeli,a ja cu zeleti usne tvoje,nocas nek vino utice na mene,nek me boli i vredja pogled tvoj,nocas me mrzi i ja cu mrzeti sebe,ali ne zaboravi NOCAS SAM KU#VA SAMO ZBOG TEBE!!!

EGO!
Stojke's bitch!
Stojke's bitch!

Godine: 35

Datum registracije: 25 Sep 2006
Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 13, 2007 11:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma, da....

Jesam li vam rekl a da sam ja tukla Tysona?

Nema šanse da ga je tukla, a možda i jeste... Ipak smo mi devojke neprikoosnovane carice! Mr. Green

ja bih opet bih bila ja!

* B.I.T.C.H. 4EVER *
Exclamation Being In Total Control of Herself Exclamation

aleksandar111
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 40

Datum registracije: 11 Apr 2005
Mesto: Herceg Novi

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 15, 2007 7:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

"Međutim, izvor blizak NBA asu tvrdi da Kid laže, jer želi da izbegne podelu bračne imovine i plaćanje ogromne alimentacije."
e upravo je zbog toga !!!

Eniac
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 15 Sep 2002
Mesto: Niz Reku Zivota Plovim

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 16, 2007 10:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa sad... ne znam ipak je on sportista i ne znam koliko je moguce da ga je zena tukla... i ne bilo kakav sportista vec verovatno najkompletniji igrac u NBA. Moguce da je zbog para a moguce i da je papuchar ko to zna... Mediji su chudo Smile

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 41

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 17, 2007 6:55 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nikad ne reci nikad .. ne mora da znaci .. mada ne verujem toliko u ove price doduse .. ko ce njima vise verovati

Celik19
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 30 Sep 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 18, 2007 11:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hahahhaahhha definitvno mislim da je ovo laz... kao sto je navedeno razlog je vjerovatno novac... dajte ba ljudi ko bi trpio zlostavljanje (pogotovo kada su muskarci u pitanju) toliko godina... Razz Razz Razz Razz

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Žena godinama zlostavljala Džejsona Kida?! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon