www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Ekipa vasih snova je....???
Strana 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 16 Jan 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 16, 2005 4:44 am    Naslov poruke: Ekipa vasih snova je....??? Na vrh strane Na dno strane

Eh cika Jugovic danas nesto razmisljao i jedno pitanje me zanima, pa ajde muskarci (i naravno curice) da Vas cujem....

Da ste 1.) fudbaler ili 2.) kosarkas, za koji tim (iz snova) bi voleli da igrate i zbog cega??
3.) Da li bi igrali za pare ili zbog ljubav prema tom sportu???

Sad da cujem Vase misljenje....

Moj odgovor je....

pod 1.) *Crvena Zvezda Beograd*: Otkad mislim, volim taj klub i mislim da niceg lepseg nema nego da covek zaigra na Marakani i to u crveno-belim bojama!

*FC Barcelona*: Sto?? Jako lep stadion, mnogo lep grad, igraju atraktivan fudbal i mislim da bi mi Spanija ipak vise prijala nego Italija! 8)

pod 2.) *ALBA Berlin*: Najbolja nemacka ekipa i mislim da bi u Evropi ipak najradje za njih igrao.

*Los Angeles Clippers*: Nije da su bas moj omiljeni klub, ali ima mnogo mladih i talentovanih igraca, a i LA kao grad mi se dopada a Lakers-i ne podnosim nikako! Wink

pod 3.) Igrao bi zbog ljubav prema sport-u! Nikakve pare nebi mogle da mi nadoknade napr. utakmicu na Marakani. Radje bi igrao za Zvezdu i 500 evra mesecno, nego da mi Chelsea plati 1 Milijon godisnje!

sonjica
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 16 Jan 2005
Mesto: ispod palme na obali mora

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 16, 2005 4:54 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Evo kume da te ispratim i ja!Iako sam ja malo vise za neke druge sportove , znas ti koje Wink

1) naravno za Zvezdu , uvek i zauvek i to iz prostog razloga , jer ja nju

uopste ne dozivljavam kao neki sportski klub , samo neko takmicenje ili neka

pobeda; meni je ona nesto mnogo vise od toga , i jednostavno znam da

bih se tamo lako prilagodila i da bih igrala samo srcem!

2)Ja bih volela da igram u nasoj reprezentaciji , ali onoj nekadasnjoj

kada smo redjali pehar za peharom ....znate onaj fazon poslednji

milisekund i Djordjevic upada trojku!!! Razz Razz Razz

A sad , pa mislim u bilo kom timu NBA lige , jer od njih po meni

boljih nema , i mislim da je tu atmosfera toliko uzbudljiva i ubrzana da ti

adrenalin radi non stop Mr. Green

3)Naravno iz ljubavi prema sportu , kao i za sve drugo u zivotu tj.bilo koju

profesiju potrebna je ljubav da bi covek uspeo , jer ako je samo radi nova to

moze da traje kratko vreme , ali to nije ono sto coveka ispunjava i

zadovoljava , samim tim je lose po tu osobu!

Toliko od mene !!! Razz

aco04
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 40

Datum registracije: 19 Mar 2005
Mesto: Sydney/Doboj

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 16, 2005 8:55 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ovo je lako pitanje.........

1) Naravno *Arsenal*!!! Arsenal pratim odkad znam sta je fudbal. Pocelo je dok je igrao Ian Wright pa onda Tony Adams i sada kralj nad kraljevima Thiery Henry. Volio bi da igram u sredini terena na novom stadionu sa igracima kao sto su Patrick Viera, Robert Pires i Dennis Bergkamp.

2) Kosarku ne pratim tako da ne znam nista o tom sportu. Ali neka bude Sacremento Kings zato sto je Pedja tamo.

3) Ja bi platio da igram za Arsenal, a ne da oni meni placaju. Igrao bi cisto iz ljubavi prema klubu i to bi bilo kao u snovima. Jos kad bi dao gol Mancesteru. uhhhhh. Idem da sanjam. Very Happy

Our own Thierry Henry's the name that you'll hear...

RSBGultras
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 15 Maj 2005
Mesto: MA

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 16, 2005 3:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

1.) Crvena Zvezda Beograd: sta da kazem to mi je omiljen klub,idem skoro na svaku tekmu,najveci san jednog pravog DELIJE je da zaigra jednom pre pre pune Markane...uffffff:-))))))
2.) Basket, po volim najvise KK crvene zvezde:-)))))...a inace volim u NBAu SAC...i Suns
3Smile tim snova......SS.Lazio Rom....nekako volim taj klub a nemam pojma zasto

^pedja^
Krajišnik iz Like
Krajišnik iz Like

Godine: 39

Datum registracije: 10 Mar 2005
Mesto: Veternik (Novi Sad) - SER (Vojvodina)

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 16, 2005 10:37 pm    Naslov poruke: Re: Ekipa vasih snova je....??? Na vrh strane Na dno strane

Ovako.....

1) da sam fudbaler to bi bilo za CRVENU ZVEZDU BEOGRAD.....ili ARSENAL.....

2) CRVENA ZVEZDA BEOGRAD......mislim za Zvedu bi igrao par sezona,otisao u NBA na par sezona,zaradio koji milion i onda kao najbolji igrac pomogao Zvedi da osvoji sto vise trofeja...

3) ovako za fudbal bas nisam i n e volim ga nesto extra tako da nemam pojma iz kog razloga bi ga igrao............

ali sto se tice kosarke,to bi bilo iz ljubavi prema sportu i niceg vise,mozda bi u nba otisao radi love da obezbedim buducnost,ali to je jedina stvar koju bi radio iz ljubavi i niceg vise......

rmladen
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 46

Datum registracije: 11 Jan 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 17, 2005 2:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

1. Zvezda i Barselona-recimo zbog trenutnog stila igre koji gaje
2. Zvezda i New York Knicks
3. Samo za Zvezdu iz ljubavi, inostranstvo za pare

Arhangel
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 29 Maj 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 29, 2005 11:18 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

1. Bilo koji engleski ili baskijski klub. Tamo se fudbal igra iz ljubavi.

2. Zalgiris ili Makabi

sasasubi
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 28 Maj 2005

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 30, 2005 12:42 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

1. rijeka ili borusia dortmund
2. iz ljubavi prema novcu
ne rade li danas tako svi

YaSSaL
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 30 Maj 2005
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 30, 2005 5:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

1.) Barcelona definitivno! Najljepsi i najatraktivniji fudbal na svijetu, a o stadionu i drugom da ne pricam Very Happy

2.) San Antonio Spurs u NBA Ligi, jer imaju trenera kojeg svaki igrac moze samo pozeliti

Junky
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 07 Jun 2005
Mesto: Bec

austria.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 07, 2005 11:15 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Vidim da ima dosta navijaca Barce pa kad je tako da i ja kazem:

1) Barcelona- da nepricam prvise sve je vec receno u prethodnim

2) kosarku nepratim bas al philadelphia

3) i sto rece neko gore platio bi da igram za Barcu

Snake_BL
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 08 Jun 2005
Mesto: Banja Luka

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 08, 2005 11:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

1) Za AC Milan, najbolji tim!!! FORZA MILAN
2) Za Philadelphiu 76ers. Tamo su igral najbolji igraci svih vremena: Wilt Chamberlain, Julius Erving - Dr.J;a i tamo igra Allen Iverson, najbolji kosarkas u NBA
3)Igrao bih i zbog jednog i drugog

leggy
Samuraj
Samuraj

Godine: 48

Datum registracije: 24 Nov 2004
Mesto: Tampico, Tamaulipas, Mexico

mexico.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 09, 2005 3:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

1. Za Mancester, zato sto je najbogatiji
2. Za Los Andjeles, zato sto je najbogatiji
3. Za pare, kao i svi koji igraju (priznaju li to oni ili ne)

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Ekipa vasih snova je....??? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  sledeća
Strana 1 od 9

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon