:: |
Autor |
Poruka |
bLackLady ►∞ bLack eviL witch ∞◄

|
Godine: 45
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 13735 Mesto: Daleko od svih, u carstvu tame...

|
|
Hej Zlajo,
ono što znam jeste da mi je ovih mojih 1000 poruka uz tebe (i druge naravno) lako palo, da mi je svaka draga
To što ću ti uši iščupati jer si me pretekao je druga stvar, i to neću ovde pred ljudima
Želim ti još puno, postova i naravno, da i kroz predstojeće poruke zračiš dobrotom, plemenitošću, srećom i dobrim raspoloženjem kao i do sada
Čestitam ti od srca!
I mali skroman poklončić
|
_________________ Ko voli, nek izvoli... ali ne garantujem za vašu bezbednost...
 |
|
|
|
 |
mistik29 Prijatelj foruma

|
Godine: 48
Datum registracije: 30 Sep 2005 Poruke: 7173 Mesto: Zagreb

|
|
Hvala ti puno,
od srca.
Našla si me u lošem raspoloženju... pa kao da si me lupila kamenom o glavu da me povratiš u normalno stanje...
:409:
Nadam se da ćeš me pratiti i idućih 1000 postova... s tobom mi to nekako brzo ide
Zapravo, ti stojiš iza ovog mog uspjeha... takmičili smo se, zar ne?
Čekam te ovdje...
Uistinu, dirnula si me svojim riječima, hvala ti punoooooooo puno.
|
_________________ JoŠ PoSToJe iSTiNe KoJe VoLe BoLJeTi |
|
|
|
 |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Dragi kolega, eto tebe i na 5. spratiću Želim ti da budeš dobar i vredan kolega i nasmejani poeta ČestitamoOoOo
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
 |
EGO! Stojke's bitch!

|
Godine: 34
Datum registracije: 25 Sep 2006 Poruke: 5644 Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu

|
|
Pridružujem se čestitkama i, Dobri Duše, želim ti sve najlepše!
|
_________________ Baš je dobro biti ja,
ni sa kim se ne bih menjala,
i kad bih se opet rodila,
ja bih opet bih bila ja!
* B.I.T.C.H. 4EVER *
Being In Total Control of Herself
 |
|
|
|
 |
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...

|
|
i od mene cestitke, i smisljaj i dalje dobre teme kao danas!
|
|
|
|
 |
slatka_sanerka Anđeo s greškom

|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca

|
|
e druze moj bosancerosu sve najbolje ti zelim od srca da ti se sve zelje i zeljice ispune jer ti to fakat zasluzujes ps ove baklave sam sama gazala znam da ce ti biti drago da se okusis
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
@ Annabel_Lee hvala ti... bit će još poezije... duh se tek sad priprema...
@ EGO! ... zahvaljujem ti se na čestitkama... idemo kat po kat... želja po želja...
@ *miss jr* ... hvala što si primijetila... trudim se smisliti nešto što će ljudima biti interesantno... da se čim više druže... ali da ne gnjave kao neki a možda mi i pomogne s mojim obostranim tinitusom da ga se riješim...
@slatka_sanerka.... e drugarice bosanka, hvala ti puno puno... rado bih probao baklavu ali imam gastro problema i oslabljen mi je tek... ali budem jednu pa nek bude šta bude... ipak je u meni bosanska krv
Ljudi divni ste, hvala vam na lijepom druženju... koje se nastavlja
|
|
|
|
 |
Dread Lord Upućeni član

|
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 378 Mesto: Novi Sad

|
|
|
|
 |
Sascha336 * Vatreni delija *

|
Godine: 52
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija

|
|
Svaka cast Kolega samo tako, Bravo
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
 |

|

|
|
@ Dread Lord ... hvala ti prijatelju... dosta riječi na A poznaješ, nema šta... a i danas sam namučio ljude s 'A'... eto, nisam baš dobar kako neki misle
@ Sascha336 ... kolega, hvala ti... evo ide se korak po korak... još će biti druženja i takmičenja
|
|
|
|
 |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
|
Kolega da ti cestitam ! Sve naj ti zelim, ostani takakav kakv si... Veliko srce imas, uvek si raspolozen. Cast mi je sto sam ti koleZinica, veliki cmokic 4 You !
|
|
|
|
|
 |
Anđela inso umjetnica

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293

|
|
Bravo dobri duše,sve čestitke!
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|