:: |
| Autor |
Poruka |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 40
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
|
Čuvena amsterdamska četvrt „crvenih fenjera” biće uskoro „ukrašena” bronzanom statuom koja će biti posvećena prostitutkama širom sveta, prenosi AFP. Vajarka Els Rijerse napravila je statuu na zahtev nekadašnje prostitutke Mariske Majur, koja je izjavila da će to biti prvo vajarsko delo te vrste u svetu, kao i da je čitav poduhvat dobio blagoslov gradskih vlasti. Statua predstavlja samouverenu ženu, koja drži ruke na bokovima, gleda ka nebu i stoji na pragu, prenosi holandska agencija ANP. Tačno mesto na kome će statua biti postavljena još nije poznato.(MONDO)
|
|
|
| |
|
 |
poison ~Chase The Sun~

|
Godine: 42
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤

|
|
glupost.sramota.kud ovaj svijet ide odavno se i sve vise poticu stvari koje ne bi trebale.ta statua je po meni samo reklama za sex i to ne s onim koga volis nego onaj niski prljavi zivotinjski jeftini sex.mogla bi jos puno pricat o tome sta sve proizlazi iz toga al kakva korist??? svijet stvarno promice krive vrijednosti ili da se bolje izrazim nevrijednosti i bolesnoce
|
|
 |
kire_dr Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 62
Datum registracije: 24 Okt 2006 Poruke: 68 Mesto: Skopje

|
|
bravo. sta fali tim zenama. neslazem se sa gornji komentar. da nijsu oni, sta bi mi muskarce? da cekamo da se smiluje neka koja misli da je riba? a?
|
_________________ Zivite brzo... Vreme leti |
|
| |
|
 |
poison ~Chase The Sun~

|
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤

|
|
pa zbog takvih zena i muzeva koji njima odlaze, zene koje sjede doma i pitaju se gdje im je muz pate od razlicitih bolesti koje nisu bas bezopasne a nisu ni krive ni duzne.a oni koji im odlaze stvarno nisko padaju kad moraju platit da tek tolko stave nesto pod sebe da se tako izrazim.prostitutke postoje uglavnom da bi se varale zene a o tom imam dugu teoriju u koju sad ne zelim ulazit.nisam ja neka svetica i ja volim sex i to jako, al mislim da ne treba placat za sex osobi koju ni ne poznajes koja te moze zarazit boga pitaj cime i koja postoji samo da bi se zadovoljili nagoni.ako vec neces vezu ja sam prije za vezu bez obaveza pa zadovoljavaj nagone kolko oces s jednom osobom koja je zdravstveno sigurna.mislim da za sex ne treba placat pogotovo nekom ko te moze jos zivota kostat a ponavljam jos je ok dok to rade slobodni muskarci al oni koji imaju zene pa idu prostitutkama i zasluzuju da ih to zivota kosta al problem je u tom sto uglavnom naje.. njihove zene ni krive ni duzne.osim toga zato je hrpa zena oteto i odvedeno prislino u kurvanje samo zato da bi se neki frajercina mogo ispraznit.znam da ne mozemo od svijeta napravit raj...pa dobro sta sad ajmo onda napravit sodomu i gomoru
kire_dr... PS:ko je tebi kriv sto ti hoces onu koja misli da je riba?to vise govori o tebi nego o njoj
|
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
|
Pa, s obzirom na to koliko zena su zrtve otmica i sex-trafikinga, statua ne bi trebalo da predstavlja samouverenu zenu [sto znaci da se ponosi svojim poslom].
|
|
 |
kire_dr Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 62
Datum registracije: 24 Okt 2006 Poruke: 68 Mesto: Skopje

|
|
Odgovor za: poison
mladicu, svatices ti moje reci tek kad dodjes mojih godina . a do tad ... ima puno skole da ucis
za: poison
izvinjavam se, mozda si curica, a ne decko. al svejedno .trbace ti vremena da svatis moje reci
[Edit by nastasenjka: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]
|
_________________ Zivite brzo... Vreme leti |
|
| |
|
 |
nastasenjka ~daydreaming~

|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom

|
|
|
dosta je bilo...ovde se komentarise vest, a ne ubedjuju ljudi bilo da jesu bilo da nisu u pravu...hvala
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
| |
|
 |
Celik19 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 30 Sep 2006 Poruke: 77

|
|
haha ma iskreno mislim da to nije oK razlog - podrzavanje nemorala kojeg je u danasnjem vremenu i previse... et' to je moje misljenje
|
|
|
| |
|
 |
poison ~Chase The Sun~

|

|
|
| Celik19 je napisao/la sledeće: | haha ma iskreno mislim da to nije oK razlog - podrzavanje nemorala kojeg je u danasnjem vremenu i previse... et' to je moje misljenje  |
upravo to sam ja htjela rec.ako vec lose i nemoralne stvari postoje ne treba ih jos reklamirat i javno podrzavat.sto se tice shvacanja ne treba mi vremena da bilo sta naucim u vezi toga jer sam odavno naucila da smo mi ljudi nemoralni i zapravo imamo nagone gore od zivotinjskih, vrijeme mi moze posluzit jedino da tu cinjenicu prihvatim al ne da ju i opravdavam.takvim potezima poput postavljanja te statue svijet se sluzbeno i javno deklarira kao mjesto nemorala.takvi potezi jasno pokazuju da ulazimo u eru kad ce nemoral bit glavna vodilja, temelj i glavni cilj svega.svijet se sve vise vrti oko toga.pare, sex, droga....svijet se poceo svodit samo na to i sad se takve stvari jos pocinju reklamirat.ma svasta...
|
|
 |
Babily Veciti optimista

|
Datum registracije: 28 Avg 2006 Poruke: 5506

|
|
Pitam se samo ciji mozak misli da je ovo u redu?!
|
|
|
| |
|
 |
|