:: |
| Autor |
Poruka |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 40
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
|
Košarkaš Nju Džerzi netsa Džejson Kid (33) godinama dobija batine od svoje žene Džuman, zbog čega je pred sudom pokrenuo brakorazvodnu parnicu, javili su u četvrtak američki mediji. Kid je šokirao američku javnost pričom o višegodišnjem zlostavljanju od devojke koja je za glavu niža, a o fizičkoj snazi u odnosu na beka „mrežica” da se i ne govori! Ova priča je još čudnija, jer je saigrač srpskog reprezentativca Nenada Krstića u januaru 2001. godine udario ženu u lice pošto mu je prigovarala o vaspitanju zajedničkog sina (uzeo je krompiriće iz sinovljeve činije!?). Džuman je kasnije, očigledno uzela stvar u svoje ruke i ravnala se po onoj „imperija uzvraća udarac”. Pred sudom je Kid naveo da ga je supruga proteklih godina udarala raznim kućnim predmetima, špijunirala ga, uzimala mu mobilni telefon i još mnogo toga, a u zahtevu za razvod piše da je Džuman ekstremno ljubomorna, da pati od napada besa, što zahteva terapiju koja bi joj pomogla da uspostavi emocionalnu stabilnost. Međutim, izvor blizak NBA asu tvrdi da Kid laže, jer želi da izbegne podelu bračne imovine i plaćanje ogromne alimentacije. (MONDO)
|
|
|
| |
|
 |
Dianita Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 27 Nov 2004 Poruke: 92

|
|
|
pa to mi se cini glupo, ne mogu vjerovati da je njega zena udarala
|
|
|
| |
|
 |
jelena90 Upućeni član

|
Godine: 35
Datum registracije: 06 Okt 2006 Poruke: 433 Mesto: Beograd

|
|
|
Pa jeste glupo da njega zena bije...ipak on je jaci,trebao ja da joj razvali samar...i gotovo
|
_________________ Nocas nek misle da sam ku#va,da je vredno telo moje,nocas me ljubi ko god zeli,a ja cu zeleti usne tvoje,nocas nek vino utice na mene,nek me boli i vredja pogled tvoj,nocas me mrzi i ja cu mrzeti sebe,ali ne zaboravi NOCAS SAM KU#VA SAMO ZBOG TEBE!!! |
|
| |
|
 |
EGO! Stojke's bitch!

|
Godine: 35
Datum registracije: 25 Sep 2006 Poruke: 5644 Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu

|
|
Ma, da....
Jesam li vam rekl a da sam ja tukla Tysona?
Nema šanse da ga je tukla, a možda i jeste... Ipak smo mi devojke neprikoosnovane carice!
|
_________________ Baš je dobro biti ja,
ni sa kim se ne bih menjala,
i kad bih se opet rodila,
ja bih opet bih bila ja!
* B.I.T.C.H. 4EVER *
Being In Total Control of Herself
 |
|
| |
|
 |
aleksandar111 Upućeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 11 Apr 2005 Poruke: 417 Mesto: Herceg Novi

|
|
"Međutim, izvor blizak NBA asu tvrdi da Kid laže, jer želi da izbegne podelu bračne imovine i plaćanje ogromne alimentacije."
e upravo je zbog toga !!!
|
|
|
| |
|
 |
Eniac Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 41
Datum registracije: 15 Sep 2002 Poruke: 183 Mesto: Niz Reku Zivota Plovim

|
|
pa sad... ne znam ipak je on sportista i ne znam koliko je moguce da ga je zena tukla... i ne bilo kakav sportista vec verovatno najkompletniji igrac u NBA. Moguce da je zbog para a moguce i da je papuchar ko to zna... Mediji su chudo
|
|
|
| |
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
|
Nikad ne reci nikad .. ne mora da znaci .. mada ne verujem toliko u ove price doduse .. ko ce njima vise verovati
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |
Celik19 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 30 Sep 2006 Poruke: 77

|
|
hahahhaahhha definitvno mislim da je ovo laz... kao sto je navedeno razlog je vjerovatno novac... dajte ba ljudi ko bi trpio zlostavljanje (pogotovo kada su muskarci u pitanju) toliko godina...
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|