:: |
| Autor |
Poruka |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 40
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
|
Suđenje osumnjičenom za ubistvo 26 žena počelo je danas u Vankuveru. Više stotina ljudi stajalo je u redovima pre zore ispred male sudnice u predgrađu Vankuvera, nadajući se da će uspeti da sednu na neko od 35 mesta u sudnici kako bi čuli uvodnu reč protiv osumnjičenog Vilijama Piktona. Piktonu će najpre biti suđeno za šest ubistava, za koje se izjasnio da nije kriv, a za ostalih 20 kasnije tokom suđenja, kako porota ne bi bila preopterećena. Dvanaest članova porote upozoreno je da će dokazi, koje će izneti tužilaštvo i svedoci, biti užasavajući. Ako ga sud proglasi krivim po jednoj od više od 14 optužnica, Pikton će postati najozloglašeniji serijski ubica u istoriji Kanade posle Marka Lepina, koji je pištoljem usmrtio 14 žena u Montrealu pre no što je izvršio samoubistvo 1989. Optužnice terete Piktona da je namamljivao žene na porodičnu farmu svinja van Vakuvera, gde se s njima opijao i drogirao.
Posle hapšenja, u februaru 2002, zdravstveni zvaničnici naredili su nadzor mesa od životinja koje su Piktonovi susedi kupovali sa njegove farme, zbog zabrinutosti da sadrži ljudske ostatke.
Posle hapšenja i nalaženja tragova DNK nekih od nestalih žena na farmi, potrošeno je, procenjuje se, oko 61 milion dolara u detaljnoj pretrazi zgrada i zemljišta na tom imanju.
Među ženama za koje se sumnja da su Piktonove žrtve jeste i Sara de Vri, prostitutka nestala 1998. U njenom dnevniku, tri godine pre nestanka, napisala je da strahuje za svoj život, pošto su žene iz predgrađa Vankuvera počele da nestaju.
„Da li sam je sledeća? Da li me sada posmatra? Da li razgovara sa mnom kao grabljivac sa svojim plenom? Čeka, čeka na savršeno mesto, vreme ili na moju glupu grešku”, napisala je u dnevniku. (Beta)
|
|
|
| |
|
 |
vukosa Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 44
Datum registracije: 09 Jan 2007 Poruke: 112

|
|
|
ubiti skota i eto resenja
|
|
|
| |
|
 |
Bajadk Odomaćeni član

|
Godine: 51
Datum registracije: 08 Mar 2004 Poruke: 1077 Mesto: Podgorica - Danmark

|
|
|
Manijaku zao sto nije stiga da ubije i pedesetu, pa da bude okrugla brojka. Bolestan coek.
|
_________________ E da mi je, da mi je |
|
| |
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
mogli bi da naprave film o ovome
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|