:: |
| Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Znanstveno potvrđeno
Hobiti - nova ljudska vrsta
Prije 2 godine u indonezijskom otočju Flores pronađeni su ostaci malenog kostura koje su znanstvenici nazvali hobitima, a za koje su vjerovali da pripadaju vrsti modernih ljudi s microcephaličkim poremećajem, odnosno razvijenih s malenim mozgom. No najnovija istraživanja pokazala su da se doista radi o novoj ljudskoj vrsti minijaturnih hobita - homo floresiensisa koji su izumrli prije 12 tisuća godina.
monitor.hr
BBC
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Gledao sam emisiju o tome. Pokusali su da opovrgnu da je rec o hobitima, ali nije uspelo.
Nesto vise o njima:
- visoki su od 90-120cm
- imaju razvijeni ceoni rezanj na mozgu koji sluzi za planiranje unapred
- mestani obliznjeg sela su ispricali da su pre dva veka ti hobiti najvise krali po selu. Jednog dana su ukrali neku bebu pa su ovi "zapalili pecinu gde su se skrivali"
|
|
 |
kapljica ULT_RAS-ov Anđelak

|
Godine: 42
Datum registracije: 17 Avg 2005 Poruke: 1985 Mesto: Beograd

|
|
| Citat: | | mestani obliznjeg sela su ispricali da su pre dva veka ti hobiti najvise krali po selu |
Kako pre 2 veka kad u prvom postu pise
| Citat: | | koji su izumrli prije 12 tisuća godina |
|
Al' sto si mene - to ne mogu! |
|
| |
|
 |
balavi Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 47
Datum registracije: 11 Sep 2006 Poruke: 32

|
|
|
Samo da ne nastave da kopaju ko zna sta na sta ce jos da izvade
|
|
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
| kapljica je napisao/la sledeće: | | Citat: | | mestani obliznjeg sela su ispricali da su pre dva veka ti hobiti najvise krali po selu |
Kako pre 2 veka kad u prvom postu pise
| Citat: | | koji su izumrli prije 12 tisuća godina |
 |
Pre dva meseca sam uzeo DVD "National geografic" sa emisijom o tim hobitima. Na tom ostrvu su razgovarali sa mestanima koji su ispricali tu pricu.
Sve je lepo objasnjeno u toj emisiji, pa cak i odbacene teze o mikrocefalosima i patuljcima [patuljci kao niski pojedinci].
Nadam se da je jos neko gledao tu emisiju.
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|