:: |
| Autor |
Poruka |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 40
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
|
Jedan vozač kamiona u Nemačkoj, pobednik igre „Šta biste uradili sa 100.000 evra?”, bacio je sa vrha dizalice specijalno iznajmljene za tu priliku 75.000 evra u apoenima od pet evra, izjavio je portparol radio-stanice RPR1, koja je organizovala igru. Marko Hilgert (49) nameravao je da novac baci sa prozora gradske većnice u Majncu, ali pošto su to lokalne vlasti zabranile, kiša novčanica zasula je samo gradić Kajzerslautern. Lokalna policija donela je određene restrikcije, kao što je ograničenje broja ljudi kojima je bilo dozvoljeno da hvataju novčanice u letu. Od ukupno 2.500 zainteresovanih samo 14 grupa od po deset ljudi dobilo je dozvolu da na temperaturi od minus 12 stepeni „nahvata” što više novčanica. „Nije bilo tuče, niti posezanja za hladnim oružjem. Svi su bili sleđeni zbog tako niske temperature. Mi nismo želeli da bude ikakvih ograničenja i da u hvatanju novčanica učestvuju svi koji žele. Međutim, lokalne vlasti donele su određena ograničenja pošto je sigurnost bila na prvom mestu. To, ipak, nije važno jer su se svi dobro zabavili”, rekao je portparol radija RPR1, prenele su agencije. (Tanjug)
|
|
|
| |
|
 |
please Odomaćeni član

|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 1427 Mesto: pogresna drzava

|
|
| |
|
 |
seven_heaven Banovan! Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 03 Nov 2006 Poruke: 12 Mesto: doboj

|
|
|
neka mali i kise ne smeta!! HiHiHi
|
|
|
| |
|
 |
margitrad Upućeni član

|
Godine: 42
Datum registracije: 25 Maj 2006 Poruke: 326

|
|
|
i ja sam jednom sa beogradjanke bacio 20 dindzi
|
|
|
| |
|
 |
Rakelly Upućeni član

|
Godine: 55
Datum registracije: 24 Feb 2006 Poruke: 449 Mesto: Valjevo

|
|
|
Nije precizirano da li je, obzirom na naziv kviza, doticni kamiondzija pobedio, izjavivsi da ce novac rasuti kao kisu, pa je bio u moralnoj ili nekoj drugoj obavezi da to uradi, ili je to bila cisto njegova odluka. Sve u svemu nikako mi se ne svidja njegov nacin razmisljanja.
|
Poslednja prepravka: Rakelly datum Sre Jan 31, 2007 4:32 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
| |
|
 |
ekonomista87 Upućeni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 20 Sep 2006 Poruke: 278 Mesto: Vojvodina, Pancevo

|
|
sto nama ne padne ta kisa? Tado bi nam dosla
|
|
|
| |
|
 |
Celik19 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 30 Sep 2006 Poruke: 77

|
|
gdje sam ja tu bio ... hehe
|
|
|
| |
|
 |
kacagica Dobro upućeni član

|
Godine: 37
Datum registracije: 06 Avg 2006 Poruke: 543

|
|
Ha, ha posle neuspeha da pare baci sa zgrade, ipak je uspeo to da ostvari ali sa dizalice.....
|
|
|
| |
|
 |
balavi Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 47
Datum registracije: 11 Sep 2006 Poruke: 32

|
|
Mozda mu je to fetis
|
|
|
| |
|
 |
vukosa Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 44
Datum registracije: 09 Jan 2007 Poruke: 112

|
|
nadam se da u srbiji niko nece pokusati da uradi tako nesto,
tu bi izbio gradjanski rat definitivno
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|