:: |
| Autor |
Poruka |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 40
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
|
Predstavnici Vlade, Budvanske rivijere i singapurske kompanije "Aman rizorts" potpisaće danas ugovor o dugoročnom zakupu hotela Sveti Stefan, Miločer i Kraljičina plaža. Singapurska kompanija je prihvatila da za zakup Svetog Stefana i Miločera plati 1,6 miliona evra, a za Kraljičinu plažu 500 hiljada evra.
Pregovori su trajali više od godinu. "Aman rizorts" namerava da modernizuje Sveti Stefan i Miločer, a hotel Kraljičinu plažu sruši i izgradi novi, ekskluzivni, uz najmanje 40 miliona evra ulaganja.
Hoteli Sveti Stefan i Miločer posluju u sastavu Budvanske rivijere, a Kraljičina plaža je dio HTP-a Miločer.
Ovim ugovorom, kako kažu u Ministarstvu turizma, Sv. Stefan, Miločer i Kraljičina plaža ulaze u porodicu visoko kvalitetnih turističkih destinacija. (B92)
|
|
|
| |
|
 |
balavi Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 47
Datum registracije: 11 Sep 2006 Poruke: 32

|
|
Sta ce im sagradice Lepsi i Bolji strasno
|
|
|
| |
|
 |
ekonomista87 Upućeni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 20 Sep 2006 Poruke: 278 Mesto: Vojvodina, Pancevo

|
|
pa dobro...
|
|
|
| |
|
 |
CoYoTe Dobro upućeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Sep 2004 Poruke: 618 Mesto: Arandjelovac/RC ETF

|
|
Singapurcanji Djole....odose mi Singapurcanji.
Moze njih da kupi ko god i da napravi sve novo i jos da mi plate da odem, ja nikada vise nebi, a nadam se ni Vi.
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|