www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Patka preživela metak, frižider i kliničku smrt
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Ivankamaza
~Ljubav i Snovi~
<font color='blue'><b>~Ljubav i Snovi~</b></font>

Godine: 40

Datum registracije: 19 Okt 2004
Mesto: ~ Paris je t'aime ~

france.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 29, 2007 4:37 pm    Naslov poruke: Patka preživela metak, frižider i kliničku smrt Na vrh strane Na dno strane

Divlja patka Perki preživela je nemoguće - metak lovca, dva dana u frižideru i kliničku smrt na operacionom stolu u veterinarskoj ordinaciji. Jedan lovac je upucao Perki 15. januara, doneo je kući, i, misleći da je mrtva, stavio u frižider. Posle dva dana, lovčeva žena je otvorila frižider, kada je nesrećna patka, za koju se mislilo da je mrtva, podigla glavu. Patka teška pola kilograma, prestala je juče da diše na operacionom stolu, dok je veterinar pokušavao da izvuče metak iz njenog krila, izjavila je Noni Bek iz Utočišta za divlje patke. Veterinar Dejvid Hale tada je počeo da primenjuje proceduru za oživljavanje i posle nekoliko minuta patka je počela da diše. „Počeo sam da vičem ´živa je´”, rekao je Hale. Perki, koja se sada oporavlja od niza nezgoda, verovatno neće biti podvrgnuta daljim operacijama zbog preosetljivosti na anesteziju, rekao je Hale. (Beta)

please
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 25 Apr 2006
Mesto: pogresna drzava

france.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 29, 2007 6:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Laughing strasna patka,nema sta!
zasluzila je da zivi a ne da zavrsi u loncu Very Happy

đavolče
little sexy devil
little sexy devil

Godine: 36

Datum registracije: 11 Maj 2006
Mesto: pakao

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 29, 2007 10:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ha ha ova patka je cudo, opasna je nece da im priusti zadovoljstvo da je pojedu Mr. Green

drone
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 34

Datum registracije: 24 Avg 2006
Mesto: underwrold

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 30, 2007 12:44 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svaka joj cast.
Evo ako je nece niko dajte je meni bila bi mi ljubimac Wink
Pa ta je patka heroj hehehehehhehe Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Celik19
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 30 Sep 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 31, 2007 4:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hehe gledao sam ovo na TV ludilo brate zasluzila je da prezivi bar jos 13 godina hahaha Very Happy Very Happy

vukosa
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 09 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 01, 2007 10:12 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja mislim da ona sada sprema osvetu...... Very Happy

dado_GTI
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 37

Datum registracije: 18 Jan 2006
Mesto: Zagreb

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 02, 2007 6:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy super patka

ekonomista87
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 38

Datum registracije: 20 Sep 2006
Mesto: Vojvodina, Pancevo

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 02, 2007 6:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

patka fenomen 8) zasluzuje da zivi Razz

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Patka preživela metak, frižider i kliničku smrt Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon