:: |
| Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Svećenik iz Puerto Rica tvrdi da je Sotona
Svećenik Jose Luis de Jesus Miranda u početku se nazivao reinkarnacijom apostola Pavla, zatim Isusa Krista, da bi se samo tjedan dana kasnije pojavio s tetovažom 666 i tvrdnjom da je Sotona. Njegova crkva Growing in Grace trenutno ima 100 tisuća sljedbenika koji imaju obvezu obožavati ga i davati mu desetinu svojih prihoda, a neki su osnovali tvrtke čija zarada ide Jesusu. Mnogi se pribojavaju širenja ove vjere, prisjećajući se masovnog samoubojstva sektaša u Gvajani, a pogotovo stoga što su Jesusovi sljedbenici iznimno fanatični i agresivni, te "otvaraju umove" paljenjem kršćanskih simbola.
Newsweek
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
| |
|
 |
ekonomista87 Upućeni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 20 Sep 2006 Poruke: 278 Mesto: Vojvodina, Pancevo

|
|
ma taj covek nije sam, definitivno ima prijatelje u svojoj glavi
|
|
|
| |
|
 |
đavolče little sexy devil

|
Godine: 36
Datum registracije: 11 Maj 2006 Poruke: 9383 Mesto: pakao

|
|
|
taj bas hoce da bude svako,mozda ce na kraju ispasti i Devica Marija
|
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 43
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
Da a ja sam kleopatra
|
|
|
| |
|
 |
~brza~ Upućeni član

|
Datum registracije: 15 Jan 2007 Poruke: 497 Mesto: Dubrovnik

|
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Jos ce i zakacziti na tur kanap i predstavljace se kao Miki Maus.
Imam i ja "podstanara" u glavi, ali ludnica bas place za ovim likom!
Ajde da shvatim da se nekoliko ljudi smeju jednoj budali, ali 100.000 i da mu jos daju desetinu svoje zarade???
[Edit by coco_bill: naslov je glasio "Svecenik iz Puerto Rica tvrdi da je Bog", a u tekstu stoji drugacije ]
|
|
 |
držte lopova Banovan! Zna tudju muku

|
Godine: 30
Datum registracije: 14 Nov 2005 Poruke: 9553 Mesto: debian city

|
|
Jes video, sunce mu kalajisano šta uradi čovek. Pa, ja se pitam ko zna šta se sve dešava tamo iza tih crkvenih zidova.
Hoćemo li mi sa foruma da mu pošaljemo telegram podrške, da pomognemo nekako ako možemo. Dajte ljudi da se organizujemo, da uradimo nešto po tom pitanju.
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|