.:: ONLINE - RADIO ::: www.Domaći.de ::.
:: |
| Autor |
Poruka |
Reaktivac Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 40
Datum registracije: 05 Sep 2004 Poruke: 58

|
|
| felipe007 je napisao/la sledeće: | | najradje bi nestao |
Ako smo se razišli dostojanstveno i korektno - uvijek ću je pozdraviti i javiti se. Ukoliko je prekid bio na nož, onda ću proći pored nje kao pokraj turskog groblja sa smješkom na licu.
|
|
|
| |
|
 |
anabalind Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 30
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 217

|
|
|
Uuuuhhh,kakav se zemljotres desava oko mene??????????
|
|
|
| |
|
 |
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °

|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

|
|
|
Nije mi se to desavalo... Nisam ni u koga toliko bila zaljubljena, ali pretpstavljam da bih u tom trenutku kada ga sretnem najradije nestala...
|
|
 |
Zivojin Misic Vojvoda

|
Godine: 26
Datum registracije: 04 Sep 2005 Poruke: 4517 Mesto: Србија(Београд)

|
|
|
Kad je sretnem, pozdravim se s njom, popricam... Zasto bih bezao?
|
_________________ Општа ситуација је добра. Непријатељ се повлачи на свим линијама. |
|
| |
|
 |
ivanadel Najdan

|
Godine: 28
Datum registracije: 07 Maj 2007 Poruke: 3601 Mesto: U srcu moga Srca

|
|
Volela bih da ga sretnem! Nisam ga videla oko 4 godine!
Mislim da bismo se oboje mnogo obradovali susretu,a
on bi se (verujem!) više od mene obradovao i iznenadio,
jer me uopšte nije video u ovakvom izdanju!
|
|
| |
|
 |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 27
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53373 Mesto: ~ Selo moje lepse od Pariza ~

|
|
I ja bih zelela da ga vise ne vidim, nebi se uopste obradovala a za njega neznam...
Ipak smo jako patili i on ja, ne bih da pisem ovde zbog cega smo raskinuli ali... sto je sigurno, to je da nikada necu oprostiti ljudima koji su nam pravili probleme a ni njemu jer ih je slusao, pa cak ni sebi sto sam mu prva prisla i pricala... proklet bio onaj dan kada smo se upoznali...
Prosle godine kada sam ga videla, srce mi je vriskalo, plakalo, patilo ali on to nije znao...
|
_________________ ~ "Don't forget. I'm just a girl standing in front of a boy...asking him to love her ~
♥ Volim momenat kad postao si potreba ♥  |
|
| |
|
 |
Lane86 ~The last lady~

|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24094 Mesto: Nedostižno...

|
|
|
Posle svega lepog, nestvarnog, jedinstvenog, ostali je samo "Ćao - ćao", svaki put izgovoreno sa gorčinom na usnama i kamenom u stomaku... Strašno...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane...  |
|
|
| |
|
 |
jerumi Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 31 Maj 2007 Poruke: 186

|
|
|
svaki put iznova shvatim da nisam prestala nikad da ga volim, demantujem sebe uvek, jer nikad necu prestati da ga volim...
|
_________________ nemam ja toliko kofera, kada me tuga potera, da spakujem sva ta gorka osecanja... |
|
| |
|
 |
carmen90 Upućeni član

|
Godine: 22
Datum registracije: 09 Maj 2007 Poruke: 368 Mesto: ***3 metra iznad neba***

|
|
Osecaj koji ja imam kad sretnem svoju bivsu ljubav najbolje se moze opisati Remarkovim recima: Niko ti ne moze biti toliko stran kao covek koga si nekada voleo!!! Tuzno ali istinito
|
_________________ ***I do believe in fairy-tales*** |
|
| |
|
 |
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.

|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685

|
|
kako kad, kako za koju...
sada...
za 1. retko je vidjam, javim se uljudno, drago mi je da sam je video, razmenimo par reci i pozdravimo se...
2. drago mi je da sam je video, popricamo na min i to je to...
3. vise je i ne poznajem... potpuni je stranac... samo je lik isti... ne znam koga bih pozdravio...
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
| |
|
 |
Kele **one and only**

|
Godine: 28
Datum registracije: 17 Nov 2005 Poruke: 8825 Mesto: Vojvoda Stepa 23219

|
|
nisam je video 3 godine ... mislim da bi propao u zemlju
|
|
 |
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.

|
Godine: 27
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13054 Mesto: Zvezdica na nebu

|
|
|
Nemam bivse velike ljubavi, tako da se ne opterecavam sa tim
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|