:: |
| Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
15.02.2007 15:10
GLUMA: Ana Nikolić dobila ponudu za ulogu u seriji 'Strast koja ubija'
Srbijanska folk-pjevačica u hrvatskoj sapunici
Srbijanska folk-pjevačica Ana Nikolić trebala bi glumiti glavnu ulogu u našoj novoj sapunici "Strast koja ubija", koja bi se trebala početi snimati nakon ljeta.
- Točno je da sam dobila ponudu da glumim u novoj hrvatskoj telenoveli, ali još nismo potpisali ugovor pa ne smijem pričati o tome. Ovaj bismo se tjedan trebali dogovoriti o pojedinostima i, naravno, o honoraru kaže Ana Nikolić na svom blogu.
Plavokosa 28-godišnjakinja tvrdi da bi u novoj sapunici trebala glumiti ljubavnicu našega glumca Zijada Gračića.
- Ja o tome ništa ne znam. Ne razumijem tko širi takve dezinformacije. No, priznajem, sanjam da se nađem u naručju srbijanske folk-pjevačice našalio se isprva začuđen našim pitanjem Gračić.
U posljednje je vrijeme postalo popularno da srbijanski glumci budu na "privremenom radu" u hrvatskim sapunicama. Tako su u ulozi majke i sina u "Ljubavi u zaleđu" glumili Maja Noveljić-Romčević i Nenad Stojmenović, dok u "Običnim ljudima" glumi srbijanski glumac Stefan Kapičić. Iako su u dosadašnjim hrvatskim sapunicama srbijanski glumci imali sporedne uloge, Ana bi trebala glumiti jednu od dvije glavne uloge, što bi moglo šokirati dio gledateljstva.
Naše komercijalne televizije Nova TV i RTL opovrgavaju da rade na tom projektu, a javna televizija teško bi se odlučila da glavni lik bude folk-pjevačica pa nam ostaje vidjeti s kim će Ana Nikolić uistinu potpisati ugovor.
- Pročitala sam scenarij i oduševljena sam ulogom. Glumit ću fatalnu zavodnicu, što znači da ne trebam ništa ni glumiti jer je riječ o čistoj autobiografiji! ponosno izjavljuje pjevačica. Kada snimi još dva albuma i skupi dovoljno novca, otići će, kaže, u New York i studirati mjuzikl.
Zna li se koliki su honorari u našim sapunicama, možda joj se želja ostvari i puno prije.
vecernji-list.hr
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
| |
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 43
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
Ma nezna vise gde ce i ona...ko da nije joj dovolno pevanje...
|
|
|
| |
|
 |
Rakelly Upućeni član

|
Godine: 55
Datum registracije: 24 Feb 2006 Poruke: 449 Mesto: Valjevo

|
|
Kada su telenovele u pitanju, ne mogu ih komentarisati jer ih nikada ne gledam.
Ali koliko je meni poznato Ana Nikolic nije folk pevacica. Njene pesme su uglavnom orjentisane ka pop muzici. Inace nedavno sam na HRT gledao emisiju u kojoj je i Natasa Bekvalac okarakterisana kao turbo folk zvezda. Jos samo da cujem vest, o gostovanju "folk" grupe Bajaga i instruktori u nekoj emisiji i skolski primer stvaranja stereotipa u situacijama kada za to nema razloga bice kompletan.
"Dobronamernost" motiva za dodelu ovakvih epiteta ne bih komentarisao.
|
Poslednja prepravka: Rakelly datum Ned Feb 18, 2007 5:46 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
| |
|
 |
bambina23 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 15 Feb 2006 Poruke: 85

|
|
|
Slazem se da nije ni f od folk pevacice,cini mi se da u ovom textu ima malo ironije,uostalom nije u Hrvatskoj nista novo da pevacice postaju glumice...Severina,na primer....
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|