:: |
| Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Šunka, jaja, kobasice, grah i povrće - sve je to na glavi Daynea Gilbeyja iz Coventryja.
London, Velika Britanija, 10.02.2007. 10:58 (Hina)
Britanski tinejdžer dao si je na glavi istetovirati pravi engleski doručak - šunku, jaja, kobasice, grah i povrće.
Dayne Gilbey (19) iz Coventryja proveo je šest sati pod iglom majstora tetovaže Blanea Dickinsona. Gilbey je odgovorio na oglas kojim je Dickinson tražio dobrovoljca za tetoviranje engleskog doručka na glavi.
"Moja je mama stvarno nesretna zbog toga, a i mnogi me prijatelji čudno gledaju. Učinio sam to jer je potpuno drugačije od svega do sada učinjenog", rekao je Gilbey.
"Četiri mi se godine ta ideja mota po glavi i drago mi je da sam napokon našao nekoga dovoljno hrabrog da to učini", rekao je Dickinson, dodavši da bi takva tetovaža inače koštala 350 funta (4.000 kuna).
Za svoj sljedeći posao Dickinson traži dobrovoljca koji bi si htio vlastito lice istetovirati na stražnjoj strani glave.
vip.hr
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
| |
|
 |
IllusionNis Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 23 Maj 2005 Poruke: 22 Mesto: Nish, Serbia

|
|
|
Pa nemaju ljudi shta da rade, pa se glupiraju tetoviranjem ... i to doruchka na glavi !! strasno !
|
|
 |
nastasenjka ~daydreaming~

|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom

|
|
vec sam ovaj isti kometar ostavila na jednoj temi ovde, ali izgleda da moram opet: Svasta u Bozjem oboru!
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
| |
|
 |
~brza~ Upućeni član

|
Datum registracije: 15 Jan 2007 Poruke: 497 Mesto: Dubrovnik

|
|
|
ne sviđa mi se ni ideja ni slika!
|
|
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
A za par decenija ce imati jedinstvenu frizuru [kojom ce sakriti tetovazu]. Bar, sudeci po povrsini koju tetovaza zauzima...
Povremeno po gradu vidim starijeg coveka sa siskama preko cela, a ispod njih se lepo vidi "Neša"... Dobro, ovome se po faci vidi da je alkos, ali za ovog nema izgovora...
|
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|