www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Poživite li još 20 godina, smiješi vam se besmrtnost...
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 16, 2007 7:02 pm    Naslov poruke: Poživite li još 20 godina, smiješi vam se besmrtnost... Na vrh strane Na dno strane

Čim se rodimo počinjemo stariti - to je neizbježna i bolna činjenica. Prosječna starost nekada je bila oko 24 godine, a kako napreduje znanost starosna granica se produljuje (otprilike svakih sto godina) tako da se sada u prosjeku živi 76 godina. No najnovija istraživanja otkrila su enzim krivac za proces starenja, te načina na koji ga se može spriječiti. To znači da generacija baby-boomera (iz 1950-ih) i generacije rođene nakon njih mogu očekivati da će poživjeti 120 do 150 godina.

viewzone.com/aging.html
monitor.hr

Rakelly
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 55

Datum registracije: 24 Feb 2006
Mesto: Valjevo

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 17, 2007 10:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Vest je interensantna, ali mislim da ce se "besmrtnost" (pod uslovom da naucnici naprave "lek" koji ponistava dejstvo navedenog enzima) duzi vremenski period smesiti samo veoma bogatim pojedincima.

*~*Dixy*~*
~ToRqUe~
~ToRqUe~

Godine: 44

Datum registracije: 28 Okt 2006
Mesto: BEOGRAD-CILJ OPRAVDAVA SREDSTVA....i da..._ne diram te, ne diraj me_...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 18, 2007 3:24 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Neka ja pozivim do te 76 i ne treba mi vishe....Ali nervoza cini svoje....

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 43

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 18, 2007 10:47 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma nije u pitanju starost...ali kako ce covek da izgleda,onda...na zivi les... Rolling Eyes

alhemicar
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 09 Maj 2005

usa.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 21, 2007 6:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

znaci da mi prvo prezivimo slijedecih 20 godina

ekonomista87
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 38

Datum registracije: 20 Sep 2006
Mesto: Vojvodina, Pancevo

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 21, 2007 8:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa i da zamislimo da ce tako biti... bice nas previse

damir_tz
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 08 Jan 2006

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 22, 2007 10:28 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mislimi 76 godina su fine godine ali brate 120 je jos bolja cifra

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 42

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 23, 2007 8:34 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

prosecni zivotni vek 76 godina gde to kad danas retko ko pozivi preko 50-e usled silnih bolesti koje su nastale usled nljudskog delovanja na planetu i medjusobno jedni na druge...

....tvoj i u dobru i u zlu....

Gertie
◊Poker Face◊
<b>◊Poker Face◊</b>

Godine: 39

Datum registracije: 01 Jul 2005
Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 23, 2007 10:21 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma samo mi jos to treba, da zivim preko 100 godina!
Za sta da zivim onako naborana i beskorisna?

Johnny-Delija
Banovan!

Delija Sever - Forever
Delija Sever - Forever

Godine: 43

Datum registracije: 07 Nov 2006
Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 24, 2007 12:38 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma nek' ja živim i 205 godina,al' da sa 105 izgledam k'o da mi je najviše 35 godina. Laughing Very Happy Laughing Very Happy Laughing Very Happy Razz Razz Razz
Čuo sam dosta priča o tome da je će ljudski vek biti značajno produžen i verujem u to.Nije nemoguće.

Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva...

Теодул
Banovan!

Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 24 Feb 2007
Mesto: Srce, a u srcu SRBIJA!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 24, 2007 5:53 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma da.. najbolje sada da zivimo 900 godina Confused Zar vam nije dosta ovih 70 ? Smile meni je 8)

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 46

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 24, 2007 8:31 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Vise bi voleo da umrem sa 60 ili 70 kao zivahan starac nego sa 100 i kusur kao krastavac.

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Poživite li još 20 godina, smiješi vam se besmrtnost... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon