www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Nasa Annabel_Lee na 8.spraticu!!!
Strana 1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
dambolina
• Nepopravljivi romantik •
<b>• Nepopravljivi romantik •</b>

Godine: 42

Datum registracije: 18 Nov 2006
Mesto: •● U tudjoj koži ●•

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 17, 2007 12:15 am    Naslov poruke: Nasa Annabel_Lee na 8.spraticu!!! Na vrh strane Na dno strane

Cestitam ti i zelim ti sve najbolje....

Sta vise da kazem,mogu samo da ponovim sta sam vec i rekla tvoj jedan sprat vredi kao mojih 10....

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 17, 2007 12:22 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala, draga Embarassed Hvala na čestitki, ruži, hvala na komplimentu, divna si Very Happy

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 17, 2007 12:33 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ooooo ljoobicanstvena...ja necoo ni da se troodim da sastavim nekoo posebnoo cestitkoo zato shto znam da ce bar 5 osoba napraviti lepshoo od mene, samo zelim da ti od srca cestitam i pozelim da se josh doogo, doogo koockash sa nama...Primi Cestitke od Srca Wink

The tears of a clown make the whole world laugh.

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 17, 2007 12:38 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ovo je sasvim posebna čestitka samim tim što je pišeš Very Happy Hvala najlepše Wink

đavolče
little sexy devil
little sexy devil

Godine: 35

Datum registracije: 11 Maj 2006
Mesto: pakao

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 17, 2007 12:44 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

cestitam ti i ja i jos puno spratova da predjes,dugo jos da budes ovde da uvodis red tamo gde treba.....ne poznajemo se bas puno ali sve najbolje ti zelim

maucetung
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 04 Dec 2005
Mesto: Sremski Karlovci

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 17, 2007 1:23 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Čestitam !!!

EGO!
Stojke's bitch!
Stojke's bitch!

Godine: 34

Datum registracije: 25 Sep 2006
Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 17, 2007 1:51 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ann... Kad sam došla na Domaći ti si bila prva osoba kojoj sam se obratila... Ti si bila prvi Mod koji mi je pomogao... Ti si bila ona koja mi je pomagala pred testiranje koje mi je extra važno... Pomogla si mi, a nisi ni znala kako se zovem... Bila si tu posle da me pitaš kako je bilo i jel sve OK... Bila si tu da me izgrdiš... Mr. Green
Srećo moja, nemam više šta da pišem... Samo ću ti poželeti još hiljade ovakvih postova koje mi je uvek zadovoljstvo da čitam! Želim ti puno sreće u ljubavi, životu, na poslu, porodici... Ma, srećo moja... Želim ti sve ono čega možeš samo i da se setiš... Wink

Kiss od EGO! Wink

ja bih opet bih bila ja!

* B.I.T.C.H. 4EVER *
Exclamation Being In Total Control of Herself Exclamation

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 17, 2007 1:59 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zelim ti od srca da i dalje budes to sto jesi, dobrica, pricalica, svadjalica, super mod, jednostavno osoba puna kvaliteta....

cast mi je poznavati te

" I know the way to fuck them all...."

Vilenjakinja
Sašina Kumica
<b>Sašina Kumica</b>

Datum registracije: 28 Mar 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 17, 2007 2:19 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kumice moja , iskrene čestitke od mene. Ljubin te. Razz

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 17, 2007 10:02 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ijaaaaaaaaao, što ste me postideli Embarassed Embarassed Embarassed

@đavolče, hvala puno Very Happy Ne poznajemo se baš puno Mr. Green , ali hvalaaa Very Happy

@maucetung, hvala, cveće je diiivno Very Happy

@EGO!, draga moja, ponosna sam što sam pomogla osobi kao što si ti, pametnoj osobi koja zna da ceni, koja je nasmejana i svoja Very Happy , ponosna sam što te znam Very Happy Ljubim te i grlim naj, naj Very Happy

@dameski, znaš sve...znam da znaš, mila moja Very Happy Presrećna sam što te imam Very Happy

@Vilenjakinja, kumice draga, hvalaaa Very Happy

stojke_86
EGO!'s superhero
EGO!'s superhero

Godine: 38

Datum registracije: 27 Nov 2006
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 17, 2007 5:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Gospođice Li, pored toga što ste šarmantni, Vi ste i brzi... Very Happy
Sve najbolje za najboljeg moda... Very Happy

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Godine: 40

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 17, 2007 6:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Čestitke,Annabel Lee! Sve najbolje od srca!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Nasa Annabel_Lee na 8.spraticu!!! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3  sledeća
Strana 1 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon