:: |
| Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Brat Michaela Jacksona tvrdi da pjevač pod njegovim mentorstvom već neko vrijeme revno proučava islamske knjige kako bi se paralelno s oživljavanjem karijere iznova rodio kao - musliman.
I Michael Jackson kreće stopama Yusufa Islama, koji je nakon uspješne karijere pod imenom Cat Stevens novi život i mir pronašao u islamu.
Jermaine Jackson mlađi je Michaelov brat kojem je ove godine u Celebrity Big Brotheru za dlaku izmakla pobjeda i otišla u ruke indijske glumice Šilpe Šeti.
Po izlasku iz BB kuće slavnih, Jermaine, koji se 1989. preobratio na islam, odlučio je pomoći izmučenom bratu s kojim je nekad bio zvijezda megauspješne grupe Jackson 5. Već ranije donio mu je mnoštvo knjiga o islamu iz Meke, a Michael je pokazao velik interes za tematiku.
"Sve je pročitao i ponosan je na mene što sam pronašao nešto što će mu dati unutarnju snagu i mir. Mislim da je vrlo vjerojatno da će se Michael preobratiti na islam", izjavio je Jermaine, koji je ranije ove godine najavio i ponovno okupljanje Jackson 5.
Net.hr
23.02.2007.
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
|
Bas nesto ne verujem da ce muslimani biti odusevljeni ako Majkli predje u Islam...
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|