:: |
| Autor |
Poruka |
nastasenjka ~daydreaming~

|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom

|
|
Kostimografkinja iz Beograda Bojana Nikitović bila je prva asistentkinja Italijanki Mileni Kanonero, dobitnici ovogodišnjeg „Oskara” za najbolje kostime u filmu „Marija Antoaneta”. „Oskar je jedan i ide Mileni, ali kao prvi asistent imala sam tu čast da idem na dodelu u Los Anđeles i na neki način budem deo toga. Zaista je zadovoljstvo biti deo cele te priče i fantastičan je osećaj”, rekla je Nikitovićeva agenciji Beta telefonski iz Los Anđelesa. Članovi ekipe Kanonerove, u kojoj je bila i Nikitovićeva, proslavili su „Oskara” na prijemu "Guvernors Ball", na kome se na poslednjem spratu „Kodak teatra” tradicionalno okupljaju zvanice posle održane ceremonije.
„To je ogroman prostor gde je glavna zabava posle dodele, onako kako to Amerikanci znaju da naprave, a nakon toga se obično odlazi na više drugih zabava. Mi smo svratili i na ´Vanity Fair´ zabavu. Veoma smo se radovali”, kaže Nikitovićeva.
Posle dugogodišnje karijere pozorišne kostimografkinje u Beogradu i rada na srpskoj televiziji, Nikitovićeva se pre nekoliko godina kao asistentkinja pridružila Kanonerovoj, koja je dobila svog trećeg „Oskara” u karijeri, za film „Marija Antoaneta” režiserke Sofije Kopole.
Nikitovićeva kaže da ne očekuje da će posle „Oskara” za Kanonerovu i ona početi da dobija ponude da samostalno radi kostimografski posao u Holivudu, ali se nada da će nastaviti do sada uspešnu saradnju sa oskarovkom.
Nikitovićeva kaže da, uprkos brojnim obavezama u inostranstvu, ne namerava da se iz Beograda preseli trajno u Los Anđeles, jer smatra da treba raditi u svetu, a živeti „tamo gde su vam prijatelji i porodica”.
„Stalno sam u Beogradu i nameravam da to ostane tako. Na jednoj zabavi upoznala sam Vorena Bitija, koji me je tokom večeri tri puta pitao: ´Kada se vi selite u Los Anđeles?´ A ja mu kažem da se nikada neću preseliti u Los Anđeles, ali se nadam da ću raditi tu”, zaključuje Nikitovićeva. (Beta)
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|