:: |
| Autor |
Poruka |
nastasenjka ~daydreaming~

|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom

|
|
Mateja Kežman prolazi pakao u Fenerbahčeu, a poslednji u nizu incidenata dogodio se u svlačionici nakon prvenstvenog poraza od Antalije (0:1) kada je došao u sukob sa Urugvajcem Luganom, koji ga je posle kraće, ali žučne rasprave, udario pesnicom u glavu. Kako prenose „Večernje novosti”, pozivajući se na pisanje turskog lista „Vatan”, naš internacionalac je lošije prošao, a „glavu mu je spasao” menadžer Volkan Balinm, koji je uskočio između dvojice razjarenih igrača i uspeo da ih rastavi. Kežman je i pre ove tuče imao dosta problema u Fenerbahčeu. Nedavno je dobio i drugi crveni karton u prvenstvu i morao da pauzira na dve utakmice, a pre nekoliko dana napravio je incident u Alkmaru, kada je, ljut zbog eliminacije svog tima iz Kupa UEFA, slomio dve slike u hodniku ispred svlačionice i povredio ruku. (MONDO)
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
| |
|
 |
number23 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 28 Feb 2007 Poruke: 24 Mesto: negdje na zemlji

|
|
a valjda mu nije niš
|
|
|
| |
|
 |
viktorpop Upućeni član

|
Godine: 55
Datum registracije: 06 Jul 2005 Poruke: 382 Mesto: Kraljevo

|
|
|
Ma nije on imao problem nego ga je sam napravio, zivcan je a po rezultatima koje pokazuje u zadnje vreme ne opravdava ukazano poverenje i novac koji dobija. Strasno je prgavi drzak zato tako i proazi.
|
|
|
| |
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 42
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
|
svkao u zivotu ima los period,....a od toga nije izuzet niko...
|
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 43
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
Ma bice mu bolje...nista mu ne fali...
|
|
|
| |
|
 |
jedna_od_mnogih Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 08 Feb 2007 Poruke: 2

|
|
|
uffffffff ne znam sta reci nije to bas lako bas mi ga zao :roll:
|
|
|
| |
|
 |
RedStarGirl Upućeni član

|
Datum registracije: 08 Dec 2005 Poruke: 307

|
|
Mateje će proći ovu krizu u kojoj se nalazi... Nadam se, barem
|
|
|
| |
|
 |
dzsap Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 53
Datum registracije: 17 Apr 2006 Poruke: 70 Mesto: zemun

|
|
|
to je najbolji dokaz da i pored svih para sveta čovek može da ima probleme kao i svi mi koji smo bez love,iako će njemu sigurno biti mnogo lakše da ih prebrodi nego nama...
|
_________________ dzsap |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|