:: |
| Autor |
Poruka |
nastasenjka ~daydreaming~

|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom

|
|
Mlada pevačica Magdolna Ruža, koja je rođena u Malom Iđošu, predstavljaće Mađarsku na takmičenju za „Pesmu Evrovizije”, koje se od 10. do 12. maja održava u Helsinkiju. Magdolna se od malih nogu bavila pevanjem i folklorom, a u Mađarskoj je postala veoma popularna nakon što je prošle godine pobedila na takmičenju „Megastar”, mađarskoj verziji „Idola”. Kao nagradu dobila je stan u Budimpešti, automobil, a ubrzo je od mađarskog Ministarstva inostranih poslova dobila nacionalnu vizu. Ruža, koja je žiri „Idola” očarala svojim izvođenjem „Đurđevdana” na srpskom jeziku (jedan od sudija izjavio je da bi „ovako nešto voleo da čuje kada se bude opraštao od života”), prošle godine objavila je dva albuma i oba su bila najprodavanija u Mađarskoj u 2006. godini.
Na albumima su se nalazile pesme koje je pevala tokom takmičenja, a album je nazvala "The songs sung at the finals".
Kao lep trenutak u svojoj biografiji izdvaja zajednički nastup sa trubačem Bobanom Markovićem na njegovom koncertu u Budimpešti, kada su zajedničkim snagama izazvali ovacije.
Magdolnu su u subotu, tokom dodele „Fonogram” nagrada za najbolje mađarske pevače i grupe, gledaoci SMS glasanjem izabrali za predstavnika Mađarske na „Pesmi Evrovizije”. (Blic)
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
| |
|
 |
ekonomista87 Upućeni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 20 Sep 2006 Poruke: 278 Mesto: Vojvodina, Pancevo

|
|
Iskreno, drago mi je zbog nje
|
|
|
| |
|
 |
djomlapa Dobro upućeni član

|
Godine: 41
Datum registracije: 31 Okt 2004 Poruke: 521 Mesto: Zrenjanin

|
|
|
Iskreno,nije mi drago zbog nje...nek uzme njihovo drzavljanstvo i put pod noge pa u Madjarsku...
|
|
|
| |
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 43
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
Osoba iznad je u pravu ali ona i ako je iz vojvodine nema srpsko prezime...ali ok zelim joj da se lepo provede u eurosong
|
|
|
| |
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
| djomlapa je napisao/la sledeće: | | Iskreno,nije mi drago zbog nje...nek uzme njihovo drzavljanstvo i put pod noge pa u Madjarsku... |
Samo za tvojoo informacijoo popoolacijoo Malog Idjosha 80% cine madjari...pa sad ti vidi, koliko ja znam u vishe od pola prodavnica te uopshte ne mogoo ooslooziti jer prodavci ne znajoo srpski jezik..
|
|
| |
|
 |
đavolče little sexy devil

|
Godine: 36
Datum registracije: 11 Maj 2006 Poruke: 9383 Mesto: pakao

|
|
|
e pa ja joj zelim srecu,odluka je gledalaca koji su je izglasali a ona se ocigledno tome nije protivila....pa neka joj je sa srecom
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|