:: |
| Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Urednici Associated Pressa odlučili su bojkotirati sve vijesti o Paris Hilton. No iako je spominjanje njenog imena zabranjeno, ona se ipak tu i tamo uspije ugurati u neki tekst.
Associated Press, jedna od najvećih svjetskih novinskih agencija, zabranio je vijesti o Paris Hilton.
Urednik AP entertainmenta Jesse Washington rekao je svojim novinarima da nijedan tekst o Paris više neće biti objavljen, osim ako se ne desi ''nešto uistinu važno''.
''Mnogi su ljudi na to odmahivali rukom i upozorili me da je to upravljanje vijestima'', rekao je Washington.
No bilo je i onih koji su tu odluku podržali. ''Odlična ideja. Možemo li još dodati i Sjevernu Koreju na taj popis?'', priupitao je jedan novinar.
Washington je rekao da zabrana u principu dobro funkcionira, nema više tekstova o njoj, ali s obzirom da je sveprisutna i ima jako širok krug prijatelja, njeno ime se tu i tamo pojavi u nekom tekstu.
Net.hr
02.03.2007.
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
| |
|
 |
ekonomista87 Upućeni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 20 Sep 2006 Poruke: 278 Mesto: Vojvodina, Pancevo

|
|
da novinari ne pisu o njoj... tesko
|
|
|
| |
|
 |
mi2scg Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 43
Datum registracije: 08 Maj 2005 Poruke: 241 Mesto: Novi Sad

|
|
|
Pa da se pojavljuje samo na TV-u i Internetu - njoj dosta! Na kraju svih godisnjih sumiranja u top 5 je po trazenosti na Internetu, gde ces vise?! Nece to njoj tesko pasti, siguran sam! Mozda bude i neka tuzba sa sest nula... He, he, heee...
|
_________________ Marko MI2
|
 |
please Odomaćeni član

|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 1427 Mesto: pogresna drzava

|
|
[B]vesti bez nje????
odmor ,bre
preko glave mi je vise razmazene tatine kceri,de je djavo nosi[B]
|
_________________ www.ONE.org |
|
| |
|
 |
dzsap Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 53
Datum registracije: 17 Apr 2006 Poruke: 70 Mesto: zemun

|
|
|
ona i njeno ponašanje prodaju žutu štampu,tako da čisto sumnjam da će je bojkotovati!
|
_________________ dzsap |
|
| |
|
 |
đavolče little sexy devil

|
Godine: 36
Datum registracije: 11 Maj 2006 Poruke: 9383 Mesto: pakao

|
|
sto se mene tice nigde ni ne treba da se pojavljuje ta razmazenica
ali to je tesko,jer se zbog nje dosta prodaje stampa
|
|
 |
~brza~ Upućeni član

|
Datum registracije: 15 Jan 2007 Poruke: 497 Mesto: Dubrovnik

|
|
Pa što ako prestanu pisati o Paris, ima milijun drugih jetseterica. Nitko nije nezamjenjiv Kad dosadi jedna prelaze na drugu i tak dalje. Inače nam ne bi bilo omiljenog žutila
|
|
|
| |
|
 |
Rakelly Upućeni član

|
Godine: 55
Datum registracije: 24 Feb 2006 Poruke: 449 Mesto: Valjevo

|
|
|
Paris Hilton, ukoliko izuzmem njen prijatan izgled, za mene je potpuno nezanimljiva osoba (glumica, pevacica). Pa ipak ne dopada mi se odluka o zabrani objavljivanja vesti o njoj, donetoj od strane Associated press-a, jer je to klasicno upravljanje vestima, tako svojstveno medijima licemerno demokratskih drzava kakve su U.S.A.
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|