:: |
| Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Poskliznula se na pruzi, ali nije mogla ustati zbog kostobolje. Sjela je i čekala da netko naiđe, no, prvi je ipak naišao vlak. Legla je i molila Boga za oprost i prošla bez ogrebotine.
LISABON - Žena od 77 godina izvukla se bez ogrebotine nakon što je preko nje prešao vlak u Portugalu.
Maria Delores Ramos poskliznula se u pokušaju prijelaza preko pruge, blizu svoje kuće, u selu Barroselas na sjeveru Portugala, ali nije uspjela ustati zbog artritisa od kojeg boluje.
Sjela je potom nasred pruge, čekajući da netko naiđe ali, vidjevši vlak kako se približava, na kraju je legla nakon što je uzalud davala očajničke znakove vozaču.
"Počela sam moliti i tražiti oproštenje od Boga za svoje grijehe. Ali kad sam vidjela da vlak počinje prelaziti iznad mene ne dodirnuvši me, shvatila sam da sam živa i zdrava, i preživjela sam".
Vlak se konačno zaustavio nakon nekoliko metara a vlakovođa je priskočio u pomoć ženi, majci sedmero djece, da se izvuče ispod vagona.
Hina|Net.hr
05.03.2007.
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
| |
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 42
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
NEVEROVATNO jbt ala neki ljudi imaju srece....
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|