:: |
| Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Da se papu Ratzingera pitalo, Ivan Pavao Drugi ne bi nikad kročio na pozornicu s Bobom Dylanom. Kakav Knockin' on heaven's door? Rock je izmislio Sotona, smatra aktualni vođa Katoličke crkve.
U svojoj novoj knjizi Ivan Pavao Drugi - moj voljeni prethodnik, papa Benedikt Šesnaesti osvrnuo se na dane koje je proveo kao desna ruka pokojnog pape.
Kada je 1997. na velikoj euharistijskoj konferenciji u Bologni Bob Dylan nastupio pred Ivanom Pavlom Drugim i 200.000 vjernika, Ratzinger je papi savjetovao da ne izlazi na pozornicu zajedno s rokerom, jer bi tako podržao "lažnog proroka".
Rock i Crkva 1997.
"Imao sam razloga da budem skeptičan i na jedan način i dan danas jesam, te sumnjam da je puštanje tog takozvanog proroka na pozornicu zajedno s Ivanom Pavlom bila dobra odluka", napisao je papa Benedikt, koji je došao na čelo Katoličke crkve 2005. i odmah krenuo u 'čistku'.
Vjerujući da je rock-glazba vražje djelo, lani je otkazao tradicionalni Božićni koncert u Vatikanu.
Papa ga ipak nije poslušao, već je uživajući u Knockin on Heaven's door, A Hard Rain's Gonna Fall i Forever Young prilagodio i Dylanovu Blowin' in the wind za misno slavlje.
Net.hr
08.03.2007.
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
| |
|
 |
poison ~Chase The Sun~

|
Godine: 42
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤

|
|
Papa Ivan Pavao II je legenda, nikad ga nitko nece moc zamjenit nit je bilo koga kao sto je on, on je bio istinski glasnik bozje rijeci, ovaj Ratzinger mi je od pocetka odvratan a izgleda ko sam sotona
|
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
|
Pa, vec su rekli da je Benedikt XVI konzervativan svestenik.
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|