:: |
Autor |
Poruka |
V_vana Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 03 Mar 2007 Poruke: 15 Mesto: beograd

|
|
na ovaj sam forum usla jer sam bezuspesno pokusavla da nadjem instrumental Jednoj zeni , Zlatka Manojlovica.
Ova mi kompozicija treba kao poklon , kao akt ljubavi i ni u koje druge svrhe je necu koristiti.
Ako neko ima molim lepo da mi kaze gde da je nadjem ili ako je dovoljno ljubazan da mi je pokloni
postovanje svima
lakiboki@yahoo.com
P.S zahvaljujuci trazenju ove pesme imam prilike da uzivam i u raznim temama na forumu
|
|
|
|
|
 |
Johnny-Delija Banovan! Delija Sever - Forever

|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.

|
|
Poslao sam ti instrumental,ali mi javi da li ti je stiglo.
|
_________________ Fan of Maria Kirilenko
Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva... |
|
|
|
 |
V_vana Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 03 Mar 2007 Poruke: 15 Mesto: beograd

|
|
nick1982 je napisao/la sledeće: | Poslao sam ti instrumental,ali mi javi da li ti je stiglo. |
HVALA je sasvim blago za zahvalnost koju imam.Vec sam potpuno odustala
Ucinio si dobro delo i mnogooooo mnogooo sam ti zahvalna
ako mogu da nesto uradim da ti se oduzim reci
mnogo pozdrava od mene
stvarno sam ti zahvalna
|
|
|
|
|
 |
Johnny-Delija Banovan! Delija Sever - Forever

|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.

|
|
Ma nema na čemu.Red je i ja da nekom nešto učinim.Toliko ljudi mi slalo pesme,a ja ni jednu.Red je da i ja uradim nešto za nekog.
|
_________________ Fan of Maria Kirilenko
Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva... |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|