:: |
| Autor |
Poruka |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Bek Real Madrida Roberto Karlos saopštio je da će napustiti madridski klub na kraju sezone. Karlos je odluku o odlasku saopštio sportskom direktoru Predragu Mijatoviću: „Vreme je za promene. Rekao sam Peđi i predsedniku da odlazim. Neću produžiti ugovor”. Brazilac (33) je ove sezone meta oštrih kritika zbog loših partija, od kojih je poslednja bila tokom nedelje u duelu sa Bajernom u Minhenu (1:2), posle koje je Real eliminisan iz Lige šampiona. Karlos je glavni krivac za prvi gol, koji je Bajern postigao posle samo 10 sekundi, a ta greška je, prema njegovim rečima, dosta uticala na odluku o odlasku: „Posle utakmice (protiv Bajerna) osećao sam se loše. Dosta sam o tome pričao i vreme je da završim sportski život u Real Madridu.”, izjavio je Brazilac. Karlos je dodao da, zasad, nije postigao dogovor ni sa jednim drugim klubom, ali se očekuje da će karijeru završiti u Brazilu. (B92)
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|