:: |
Autor |
Poruka |
nastasenjka ~daydreaming~

|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom

|
|
Ha! Navatala sam te! Nije bilo lako, ali nakon celodnevnog vrebanja (ja stvarno nemam nista pametnije da radim ) konacno sam te ulovila. I to na brzaka. Znam ja kako ti to voles. 8)
E pa sefe... Da si nam ziv zdrav i siroke ruke (khm khm onaj golub sa platom jos nije stigao ) i da nam pozuris do sledeceg spratica. Videces i sam kako nam je u ovim visinama lepo.
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
sve cestitke Dule, da nam budes jos dugo oran i vredan sef
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
Anđela inso umjetnica

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293

|
|
|
|
 |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
čika Dule čestitam ti na novom spratiću, i da znaš, ako ne požuriš na sledeći spratić, ima da šišam celu upravu na ćelavo
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
 |
Vilenjakinja Sašina Kumica

|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889

|
|
Iskrene čestitke domačine i sve najbolje.
|
|
|
|
|
 |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Komšija, izgradnja biste je u toku (kao što si mogao i večeras da se uveriš ), šta reći još, a da iskažem svoju sreću i zahvalnost što te imam
Velik je onaj ko je stvorio ovako dragoceno mesto - Domaći.de
Čestitke na 5. spratiću, čestitke ujedno i na tome što jesi, jer da nije tebe - ne bi bilo nas, a samim tim bismo bili uskraćeni za...neizrecivo i neprocenjivo
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
 |
~SonicLady~ ~Smiley~

|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde

|
|
Bravo za glavnog sefa nastavi tako i isplati vec jednom ove radnike da se ne pocnu buniti jos vise
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
 |
dambolina • Nepopravljivi romantik •

|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Nov 2006 Poruke: 73140 Mesto: •● U tudjoj koži ●•

|
|
Najiskrenije cestitke i od mene...
|
|
 |
Sascha336 * Vatreni delija *

|
Godine: 52
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija

|
|
Sefe sta da kazem ostani kako jesi, i sve Cestitke od mene za 5.Sprat
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
 |
Car Dusan-Silni Administrator i domaćin

|
Godine: 57
Datum registracije: 09 Jun 2002 Poruke: 7770 Mesto: Kraljevo / Frankfurt

|
|
Al' ste me sad iznenadili, svaka vam cast
Ne ocekivajuci nista preterano lose pregledajuci nove upise sasvim slucajno naleteh ovde, kad ono ima sta i da vidim
E vala nastasenjka, uspelo ti je, a i vidi se da mi znas slabe tacke (za to sto nemas bolja posla, o tome cemo drugi put ).
Iskreno se svima zahvaljujem na cestitkama i samo mogu da uzvratim to sto je rekla koleginica moja komsinica Annabel, da nije VAS ovo mesto ne bi bilo ovo sto i jeste i sto ce tek da bude
Hvala svima
|
_________________ Obavezno procitajte [ Pravilnik ] i [ FAQ ] pre nego sto postavite pitanja.
Preporucujemo: [ Naša multimedijalna baština ] sa forumima [ Fontana zelja ], [ MP3 Riznica ], diskusije o [ Domacoj muzici ], ili za ljubitelje [ Strane muzike ] a naravno i sve o [ Online radio domaci.de ].
Opustite se na forumima kategorije [ Zabava ] uz jednu [ Trac partiju ] ili se poigrajte na [ Igrama bez granica ].
I naravno da ne zaboravimo jednu od najvecih [ Download baza ] narodne i zabavne muzike EX-YU estrade sa preko 15.000 mp3 fajlova.
 |
|
|
|
 |
EGO! Stojke's bitch!

|
Godine: 34
Datum registracije: 25 Sep 2006 Poruke: 5644 Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu

|
|
Car Dusan-Silni je napisao/la sledeće: |
sto je rekla koleginica moja komsinica Annabel, da nije VAS ovo mesto ne bi bilo ovo sto i jeste i sto ce tek da bude
|
I mi to isto možemo da kažemo! Da nije bilo VAS/TEBE , ne bi bilo ovog sajta.
Sve čestitke!
|
_________________ Baš je dobro biti ja,
ni sa kim se ne bih menjala,
i kad bih se opet rodila,
ja bih opet bih bila ja!
* B.I.T.C.H. 4EVER *
Being In Total Control of Herself
 |
|
|
|
 |
sjena23 ~Shadow Lady In Love~

|
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 9824

|
|
čestitam ;o)
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|