:: |
| Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Jedna od najljepših holivudskih glumica Halle Berry nema sreće u ljubavi. Propali brakovi i slomljeno srce bacili su je u depresiju iz koje se pokušala 'izvući' samoubojstvom.
Halle Berry, već godinama jedna od najpopularnijih glumica u Hollywoodu, koja je nedavno svoju slavu ovjekovječila i zvijezdom na Šetalištu slavnih, odlučila je otvoreno progovoriti o svojim propalima brakovima, depresiji i pokušaju samoubojstva.
Naime, nakon nesretnog razrješenja braka s bejzbolašem Davidom Justiceom, Halle je sjela u auto i pokušala se ugušiti ugljičnim monoksidom, no dok je tako sjedila i čekala da je smrtonosni film dokrajči, sjetila s koliko je truda njena majka uložila u nju i koliko je voli i koliko bi bilo sebično od nje da si oduzme život.
''Sjedila sam u autu i stalno mi je pred očima bila slika moje majke kako me nalazi mrtvu. Ona se toliko žrtvovala za svoju djecu i samo tako završiti vlastiti život bilo bi užasno sebično. Obećala sam si da više nikad neću biti tako slaba'', rekla je Halle.
Progovorila je i o svom drugom braku, s pjevačem i seksualnim ovisnikom Ericom Benetom, koji je također neslavno završio.
''Nakon samo godinu dana otišli smo na odvikavanje od seksa. Trebala sam ga tada ostaviti, ali sam uvijek više mislila na druge nego na sebe'', otkrila je lijepa glumica.
Berry je sada u sretnoj vezi s manekenom Gabrielom Aubryjem, o braku ne razmišlja, ali bi htjela djecu.
Halle Berry je skupila hrabrosti i pred svijetom je progovorila o propalim brakovima, depresijama i pokušaju samoubojstva.
Net.hr
29.03.2007.
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Kad pomislimo na slavnu licnost, automatski mislimo da imaju lep zivot. Ipak, kad neko ovako otvori srce samo se zapitam kako je tek kod ostalih.
|
|
 |
nikita123n Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Nov 2006 Poruke: 100 Mesto: Tako blizu...a tako daleko!

|
|
I BOGATI PLACU......imaju sve ali im je dusa prazna...propali brakovi...bez ljubavi.....itd......
i tako im je sve do jednog...ne samo kod poznatih licnosti.....
|
|
|
| |
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
|
nadam se da je zaista srecna sa ovim Gabrielom, zao mi je sto je propatila sve ovo do sad
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|