:: |
Autor |
Poruka |
kika_sd Dobro upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jun 2006 Poruke: 554 Mesto: ni tamo ni ovamo

|
|
Svako treba da tumaci svoje snove.Snovi su slika nase podsvesti,ne verujem da ce bas da proreknu buducnost ali ali mogu pokazati bar neki pravac,bar nam mogu otkriti neke nase skrivene zelje,bar nam omogucuju da budemo neko drugi i da radimo sto na javi nikad ne bismo.
|
_________________ "Ja jos kradem dane Bogu,ja jos umem,ja jos mogu da sam sebi stvorim neki mir.Jos sam sretan sto postojim,pisem pesme,zvezde brojim,jos sam onaj isti vetropir..." |
|
|
|
 |
Midnight Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 58
Datum registracije: 27 Sep 2006 Poruke: 65

|
|
Verujem snovima jer su mi do sada mnogo puta tacno pretskazali ono sto ce se desiti.
|
|
|
|
|
 |
Re-Aleksa Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 44
Datum registracije: 26 Maj 2006 Poruke: 138

|
|
bojim se snova za koje ljudi kazu da donose tugu,zlo....
|
_________________ Aleksa |
|
|
|
 |
Gertie ◊Poker Face◊

|
Godine: 38
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!

|
|
Meni se obicno desava da sanjam nesto sto mi se desilo tog dana ili nesto sto jako zelim ali malo uvrnutije nego sto bi trebalo da bude.
|
|
 |
Idealno_losha Banovan! Опасница ©

|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

|
|
Snovi su odraz naših želja..ili onog šta bi htjeli da napravimo. Osobno uvik sanjan neke lipe snove..al nekad i one ružne...Nekad mi se dešavalo to da mi se neki snovi čak i ispune....npr....ocjena u školi i slično..
|
|
|
|
|
 |
Nikola_BG Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 33
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 96

|
|
Govore mi da snovi i uopste sanovnik neje tacan i da ne treba da da verujem u to!Evo jedne kratke price:
-Jednu noc sanjao sam duhove(pokojnog druga i drugaricu),a po sanovniku sanjati duhove znaci smrt jos nekog poznanika.
To mi se i desilo-nepuni 2 sata nako mog budjenja stigla mi je poruka da mi je jos jedan drug preminuo!pricali su mi da to nema veze jedno sa drugim ali ja bas nemislim tako.-
|
_________________ Volim narodnjake |
|
|
|
 |
dado2009 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 25

|
|
nisam nikad uspio tocno protumaciti san:(
|
|
|
|
|
 |
kerfija Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 20 Mar 2007 Poruke: 37

|
|
Sonovite ni davaat znak deka nekoja rabota ke se sluci no ima verojatnost da se sprecat opasnostite sto se okolu nas.
|
|
|
|
|
 |
gore Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 04 Apr 2007 Poruke: 3

|
|
Ovako imam cudno iskustvo sa snovima desavale su mi se cudne stvari a posto neznam kojem "ogranku" parapsihologije pripada odlucio sam da pitam vas
Ovako ja sam 3 puta sanjao isti san i sva tri puta su se desavale ama bas iste stvari u snu . Pri tome sam bio svestan straha. u Snu se desava: Ja stojim na rubu neke provalije sa grupom dece, okliznem se i pocnem padati.
E sad Prvi put kad sam padao nisam znao sta ce da se dogodi ( da li cu pasti, da li cu se uhvatiti za nesto ...). i Nako 10 - 20 metara padanja sam se uhvatio za neko drvo koje je bilo u rupi.
Drugi put Isto sve Ista jama Isti ljudi ali sam znao da sam to vec sanjao i dozivio takodje sam i tu upau o jamu. nakon pomenutih 10 - 20 metara padanja sam se uhvatio za neko drvo isto kao prvi put.
Treci san: Stojim pored jame isto sve okliznem se padam, vise mi nije bilo bitno da i cu da se uhwatim , igrom slucaja sam se uhwatio.
Pri hwatanju za to neko drvo probudio bi se obliven hladnim znojem , jel imao neko iskustva sa ovim???
|
|
|
|
|
 |
LORISA Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 01 Apr 2007 Poruke: 2

|
|
moji snovi se skoro svaki put ostvare...ne sanjam cesto ali kada sanjam nakon nekog vremena se ostvare.
|
|
|
|
|
 |
spiderwoman diacetylmorphine

|
Datum registracije: 11 Jan 2006 Poruke: 1670 Mesto: preko okeana

|
|
Imam veoma cudne snove.Neki od njih su krajnje nebulozni,tipa jednom sam sanjala Petra II Petrovica Njegosa kako ide na more,bio je u sorcu (i imao je bijele mrsave nozice ako vas zanima:)) i nosio je ruzu za svoju djevojku(bio je sa onom dugom bradom!)
Jednom prilikom sam sanjala da se kao nalazim na operacijskom stolu i tu stoje jedan momak i djevojka i muce me raznim aparatima,busilicama,uzas,kao u najgorem horor filmu.Na kraju me kao ubiju,ali tada mi se javlja cudan osjecaj.To je bilo nesto kao klinicka smrt.Ja se izdizem iznad njih i tog mjesta i vidim svoje tijelo dolje kako lezi i svjesna sam sta je bilo,ne mogu vam opisati kakv je to osjecaj bio i sva ta sjetlost oko mene .Zatim oni kao provjeravaju da li su me zaista ubili i odlaze, i zatim se moja `dusa` vraca odozgo u tijelo i ja sam opet ziva Slozicete se da je zaista cudan san.Ma to je sve ostavilo tako jak utisak na mene,tako da kad bi me neko sad pitao da li sam kad dozivjela klinicku smrt,rekla bih mozda da jesam(iako se to nije desilo),koliko je taj san jako uticao na mene,to mi je nekako zivo sjecanje,kao da se zaista desilo,brrrrrr
|
_________________ Osmijeh na lice i bice sve ok! |
|
|
|
 |
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °

|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

|
|
ja ne vjerujem toliko u snowe iskreno
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|