:: |
| Autor |
Poruka |
Baraba Džentlmen

|
Godine: 50
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

|
|
Stanovnici belgijske pokrajine Valonije, prema odluci njihove vlade, plaćaće porez na - roštiljanje. Tako će, od juna ove godine, porodice koje žele da se počaste obrokom s roštilja, svaki put morati da izdvoje 20 evra. Prema podacima stručnjaka, tokom roštiljanja se oslobodi oko 100 grama ugljen-dioksida, najodgovornijeg za globalno zagrevanje. Doslednost u sprovođenju ove odluke valonska vlada će osigurati helikopterskim nadzorom. Naime, helikopteri će biti opremljeni termalnim senzorima koji će, zbog svoje osetljivosti na toplotu, lako uočiti potencijalne prekršioce. Ovu pomalo čudnu odluku, valonska vlada je donela u okviru pokušaja uvođenja kontrole širenja ugljen-dioksida.
(MONDO)
|
| |
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 43
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
Ju,pa kako,bas ga preterali,nemozes sad ni rostilj da pravis kako treba...nadam se da nece tako biti i za tudjim zemljama
|
|
|
| |
|
 |
Rakelly Upućeni član

|
Godine: 55
Datum registracije: 24 Feb 2006 Poruke: 449 Mesto: Valjevo

|
|
Koliki bi tek porez trebali da placaju vlasnici automobila, kamiona, autobusa.... svaki put kad startuju svoje vozilo. Da ne pominjem fabrike, toplane....
Ova vest ipak je zabrinjavajuca, zbog saznanja koliko su rasprostranjeni (cak i banalni) uzroci koji dovode do globalnog zagrevanja planete.
|
|
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
| Rakelly je napisao/la sledeće: | | Koliki bi tek porez trebali da placaju vlasnici automobila, kamiona, autobusa.... svaki put kad startuju svoje vozilo. Da ne pominjem fabrike, toplane.... |
Koliko znam, i mi izdisemo ugljen-dioksid.
Da se slozim sa Rakelly: ovo mi deluje kao da vodenim pistoljem gase sumski pozar.
|
|
 |
shavranac Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 96 Mesto: Trento-Krusevac Prestonica

|
|
|
to nika dne bi proslo ovde kod nas... 8)
|
|
|
| |
|
 |
Lane25 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 05 Jul 2006 Poruke: 145

|
|
ajoj...koliko bi samo ja morao da placam onda...
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|