www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Objavljen sadržaj intimnih dnevnika Anne Nicole Smith
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
_GentlemaN_
~~Real_ToxiC~~
~~Real_ToxiC~~

Godine: 37

Datum registracije: 22 Jun 2005
Mesto: jedno je Sarajevo, da se zna

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 08, 2007 3:01 am    Naslov poruke: Objavljen sadržaj intimnih dnevnika Anne Nicole Smith Na vrh strane Na dno strane

Dnevnici pokojne zečice, objavljeni od strane Associated Presssa, jedni su od nekoliko stvari koje su pripadale Anni Nicole, a naći će se na aukciji u Dallasu za nekoliko sedmica. Osim intimnih misli, dnevnici svjedoče i o apsolutnoj nepismenosti pokojne starlete.

“Pod stresom sam, u depresiji i ne mogu prestat jesti. Osjećam se kao svinja.”, zapisala je Anna u svoj dnevnik 16. avgusta 1992. godine. Također, zabilježena je i uzbuđenost zbog saradnje i veze s Paulom Marsianom, izvršnim direktorom Guees kompanije, u čijoj je reklamnoj kampanji Anna zamijenila Claudiu Shiffer. “O moj Bože!! Paul Marsiano nazvao je danas. Idem u San Antonio na probno snimanje. Tako sam uzbuđena!! Ne mogu vjerovati. To bi moglo biti to.”, zapisala je 23. juna 1992., te ispod teksta nacrtala pet velikih “smajlića”.

Dva dana kasnije u detalje je opisala posjetu trgovini u kojoj je kupila odjeću vrijednu 3000 dolara, samo za tu priliku. “Tako sam sretna, izgledaju prekrasno. Nadam se da će impresionirati Paula Marsiana...Umirem od gladi. Izgladnjivala sam se.”

Već u septembru iste godina Anna otkriva gađenje prema jelu i seksu te frustracije oko njenog supruga Howarda Marshalla. “Howard mi je kupio nekog nakita, ali me zove 15 do 20 puta na dan i to me izluđuje. Volim ga, ali ponekad me guši. Ne znam što da radim s Paulom, čudan je. Mrzim muškarce koji stalno žele seks.” Test završava s podcrtanim uzvikom “hrana!”

Dnevnik je otkrio Annine probleme s ishranom i konstantnim nezadovoljstvom svojim tijelom. Napisala je da je uzela Zandrex, tablete za mršavljenje koje su dostupne i bez recepta.

U drugom Anninom dnevniku opisani su događaji u braku s naftnim tajkunom Marshallom te njeni osjećaji prema 63 godine starijem suprugu. “On je tako slab i krhak, kad ga dotaknem bojim se da ću ga slomiti. Ako ga Isus odluči uzeti k sebi, ne znam što ću. Toliko ga volim da me boli kada ga gledam kako pati i samo ga želim držati u naručju i dati mu do znanja koliko mi je stalo.”

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 43

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 08, 2007 10:25 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ni mrtvu zenu,nemoze ostaviti na miru Rolling Eyes

mixxx05
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 39

Datum registracije: 23 Jul 2005
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 08, 2007 12:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ona je umrla????

If you try to take me down you're gonna break!

Devojka od cokolade
.:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.
<b>.:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.</b>

Datum registracije: 03 Apr 2007
Mesto: .~. Sous le vent .~.

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 08, 2007 12:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pitam se kada ce je ostaviti na miru... Confused

nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 08, 2007 2:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

uzas bozji...nemaju postovanja ni prema mrtvima...ma gade mi se takvi ljudi

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

~SonicLady~
~Smiley~
~Smiley~

Godine: 40

Datum registracije: 12 Avg 2004
Mesto: tamo negde

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 08, 2007 2:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kad li će je više ostaviti na miru... radila je šta je radila, bila je to što je bila dok je bila živa, zar je to bitno? Nje više nema.

dejoni
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 49

Datum registracije: 18 Nov 2005
Mesto: Nis

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 10, 2007 2:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ptva stranica dnevnika : ''imala sam seksualne odnose sa.... ''
sala mala.. .
citanje bilo cijeg dnevnka je najgore krsenje privatnosti... mada ameri bi sve da prodaju, kad je novac u pitanju sve je dozvoljeno...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Objavljen sadržaj intimnih dnevnika Anne Nicole Smith Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon