www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Birkhead je otac kćeri Anne Nicole Smith
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
_GentlemaN_
~~Real_ToxiC~~
~~Real_ToxiC~~

Godine: 37

Datum registracije: 22 Jun 2005
Mesto: jedno je Sarajevo, da se zna

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 12, 2007 12:43 am    Naslov poruke: Birkhead je otac kćeri Anne Nicole Smith Na vrh strane Na dno strane

Rezultati DNK testa otkrili su da je biološki otac kćeri Anne Nicole Smith njen bivši momak, fotograf Larry Birkhead. Howard Stern, bivši advokat i dugogodišnji partner preminule Playboyeve zečice, također je tvrdio da je biološki otac male Dannielynn.

Birkhead je izjavio da prvo želi kupiti nove igračke za svoju kćerku. "Mrzim što vam ovo govorim, ali rekao sam vam da sam ja otac male Dannielynn", izjavio je Birkhead kada je izašao iz sudnice u Nassau na Bahamima.

Smith je umrla 8. februara od prekomjerne doze tableta za spavanje u 39. godini života. Posljednje mjesece svog života provela je na Bahamima gdje je i sahranjena.

Stern je izjavio da je razočaran rezultatima testa, ali da će uraditi sve što je u njegovoj moći kako bi Birkhead dobio starateljstvo nad djetetom. Stern i Birkhead su se čak i zagrlili ispred sudnice nakon što su objavljeni rezultati testa.

Pored ove dvojice, muž glumice Zsa Zsa Gabor, princ Frederick von Anhalt također je tvrdio da je otac kćeri Anne Nicole.

Stručnjak za DNK, Dr. Michael Baird koji je sproveo test, tvrdi da je 99.9 posto siguran da je Birkhead biološki otac male Dannielynn. Zakazano je još jedno ročište za petak na kojem će se odlučivati o starateljstvu. Annina majka, Virgie Arthur rekla je da će zahtijevati zajedničko starateljstvo nad djetetom.

(Sarajevo-x.com)

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 43

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 12, 2007 10:43 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Juce sam citala to u novine...Znala sam Wink

Devojka od cokolade
.:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.
<b>.:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.</b>

Datum registracije: 03 Apr 2007
Mesto: .~. Sous le vent .~.

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 12, 2007 11:22 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala bogu da su to vec jedamput resili...

domacica.ba
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 31 Jan 2007
Mesto: Bogu iza tregera, pa levo

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 13, 2007 12:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa da... dijete ce vjerovatno nesto da naslijedi, pa sad svi hoce da je njegovo!!!

Jadno to dijete...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Birkhead je otac kćeri Anne Nicole Smith Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon