:: |
| Autor |
Poruka |
Baraba Džentlmen

|
Godine: 50
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

|
|
Najprometniji autoput u Mađarskoj, koji povezuje Budimpeštu i Beč, zatvoren je rano jutros kada je 5.000 zečeva iskočilo iz kamiona posle sudara, saopštila je policija. Autoput M1 zatvoren je oko 40 kilometara zapadno od Budimpešte i blokada bi mogla da potraje satima, dok policajci ne uspeju da pohvataju životinje, kazala je predstavnica za štampu policije Viktorija Galik. „Hiljade (zečeva) su na putu, ali novostečenu slobodu ne koriste - samo sede, jedu travu i uživaju na suncu”, dodala je.
(Beta)
|
| |
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 43
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
Bar su se zeke prosetale
|
|
|
| |
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
| |
|
 |
nastasenjka ~daydreaming~

|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom

|
|
| Alexns je napisao/la sledeće: | | Baraba je napisao/la sledeće: | ...5.000 zečeva iskočilo iz kamiona...dok policajci ne uspeju da pohvataju životinje
(Beta) |
Hmmmm, bash me zanima koliko pandoora ih hvata  |
vala znajuci nase pandure, ja bih rekla jedno 2000 pa ako stignu do nove godine
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
| |
|
 |
Anđela inso umjetnica

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293

|
|
Jao dušo moja (Alexns) sram te bilo doista, trebalo je da ih čuvaš a ne tak da ih puštaš u provod
|
|
|
| |
|
 |
jovanicar *mala_garava*

|
Godine: 35
Datum registracije: 02 Jul 2006 Poruke: 1505 Mesto: Bijeljina

|
|
...i zeke su konacno pronasle put do svetske dominacije...
|
|
 |
Konjanik Ludi Bosanac

|
Godine: 46
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje

|
|
Pitam se imali naša zečica nešto u vezi sa tim
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
| |
|
 |
poison ~Chase The Sun~

|
Godine: 42
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤

|
|
jadni oni ne znaju kae sloboda inace bi je iskoristili
|
|
 |
velociraptor Banovan!

|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

|
|
Opet zečevi? Onaj tamo u Australiji grize kao bela ajkula, a ovi ovde blokirali put.
Šta je sledeće što će da urade? Australija, Madjarska... Sledeći smo mi na redu.
|
|
|
| |
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
| |
|
 |
young_ Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 77 Mesto: Beograd

|
|
| Alexns je napisao/la sledeće: | | velociraptor je napisao/la sledeće: | Opet zečevi? Onaj tamo u Australiji grize kao bela ajkula, a ovi ovde blokirali put.
Šta je sledeće što će da urade? Australija, Madjarska... Sledeći smo mi na redu. |
Sve shto imam da kazem je da pogledate u moj potpis  |
hahaha i ti bi da mi tog tvog zeca shaljemo u promet?
hahaha veruj mi ima ih dovoljno...
mislim ovde napadaju autoput i kuliraju na suncu... a oni ogromni napadaju ljude... sve u svemu lose nam se pise sa zecevima:D
|
_________________ Kada zivot vise ne mozes ti da zoves svojim, i kada neko drugi sudbinu ti kroji, i kada tvoji snovi vise ne budu tvoji.. mali trachak nade uvek mora da postoji... |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|