www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Sanjao broj telefona buduce supruge!
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Lilly lovedoll
*GiMmE mOrE*
<b>*GiMmE mOrE*</b>

Datum registracije: 26 Maj 2006

north_korea.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 25, 2007 11:54 am    Naslov poruke: Sanjao broj telefona buduce supruge! Na vrh strane Na dno strane

Dejvid Braun (24) kaže da se, nakon večeri provedene sa prijateljima, jednog jutra probudio mamuran, a u glavi mu je non-stop odzvanjao neki broj telefona.

Pošto nije mogao nikako da ga odagna iz misli, Braun je odlučio da na taj broj pošalje SMS poruku. Napisao je: "Jesmo li se sreli prethodne noći?"

Slučajni primalac, Mišel Kitson (22) bila je u prvom momentu zbunjena i uplašena, ali je ipak odlučila da odgovori, pa su njih dvoje nastavili da razmenjuju poruke.

Ubrzo nakon toga Dejvid i Mišel su se sreli i zaljubili jedno u drugo.

"Bilo je to zaista čudno, ali sam se upecala", rekla je Kitson za "Dejli mejl".

"Moji roditelji su brinuli, pa on je možda serijski ubica, ali sam znala da je u pitanju nešto posebno".
"Nemam pojma kako se desilo da mi njen broj telefona udje u glavu", kaže Dejvid.

Upravo venčani par nedavno se vratio sa medenog meseca koji su proveli u Indiji. (http://www.cafe.co.yu)

poison
~Chase The Sun~
<b>~Chase The Sun~</b>

Godine: 42

Datum registracije: 10 Jul 2004
Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 28, 2007 11:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ah ta ljubav.zaista ima nesto u njoj samo mislim da dosta ljudi ima tu nesrecu da nemaju paranormalne aktivnosti mozga pa provedu zivot s pogresnom osobom, ljubav je divna kad se dogodi, al ona prava ljubav je nesto cini mi se sramezljiva i tesko uhvatljiva, mos joj stavit soli na rep Laughing

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Sanjao broj telefona buduce supruge! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon