:: |
| Autor |
Poruka |
Lilly lovedoll *GiMmE mOrE*

|
Datum registracije: 26 Maj 2006 Poruke: 3257

|
|
Dejvid Braun (24) kaže da se, nakon večeri provedene sa prijateljima, jednog jutra probudio mamuran, a u glavi mu je non-stop odzvanjao neki broj telefona.
Pošto nije mogao nikako da ga odagna iz misli, Braun je odlučio da na taj broj pošalje SMS poruku. Napisao je: "Jesmo li se sreli prethodne noći?"
Slučajni primalac, Mišel Kitson (22) bila je u prvom momentu zbunjena i uplašena, ali je ipak odlučila da odgovori, pa su njih dvoje nastavili da razmenjuju poruke.
Ubrzo nakon toga Dejvid i Mišel su se sreli i zaljubili jedno u drugo.
"Bilo je to zaista čudno, ali sam se upecala", rekla je Kitson za "Dejli mejl".
"Moji roditelji su brinuli, pa on je možda serijski ubica, ali sam znala da je u pitanju nešto posebno".
"Nemam pojma kako se desilo da mi njen broj telefona udje u glavu", kaže Dejvid.
Upravo venčani par nedavno se vratio sa medenog meseca koji su proveli u Indiji. (http://www.cafe.co.yu)
|
|
|
| |
|
 |
poison ~Chase The Sun~

|
Godine: 42
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤

|
|
ah ta ljubav.zaista ima nesto u njoj samo mislim da dosta ljudi ima tu nesrecu da nemaju paranormalne aktivnosti mozga pa provedu zivot s pogresnom osobom, ljubav je divna kad se dogodi, al ona prava ljubav je nesto cini mi se sramezljiva i tesko uhvatljiva, mos joj stavit soli na rep
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|