:: |
| Autor |
Poruka |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Prestravljena Paris Hilton, koja je pre desetak dana osuđena na mesec i po zatvora zbog vožnje u pijanom stanju i bez dozvole koja joj je bila oduzeta, počela je da pohađa ubrzani kurs samoodbrane kako bi prilikom izdržavanja kazne mogla da se odbrani od nasilnih cimerki. Dvadesetšestogodinja milijarderka pokušava da očvrsne nakon što je primila niz pretećih poruka. Angažovala je trenera s kojim će vežbati karate sve do odlaska u zatvor. „Veoma je uplašena zbog odlaska u zatvor i učiniće sve da se zaštiti. Zaista je potresena pretećim porukama. Priča se da je u zatvoru jedva čekaju neke veoma opasne devojke”, izjavio je predstavnik za štampu bogate naslednice. Paris je na svojoj internet stranici poslednjih dana primala mnoštvo poruka u kojima joj se preti batinama, silovanjem, pa čak i ubistvom. Pošto među zatvorenicama ženskog zatvora u koji će biti upućena „vladaju” ubice, prostitutke, narkomanke i lezbejke, Paris je pretnje shvatila veoma ozbiljno. Ona u zatvor treba da se javi 5. juna, a mediji najavljuju da bi mogla da iziđe već posle tri sedmice, ukoliko za to vreme ne napravi nikakav prekršaj. (RTS)
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
**OpasnaMackica** Banovan! Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 04 Apr 2007 Poruke: 593

|
|
malo mi ju je zao
|
|
|
| |
|
 |
Tha_A Upućeni član

|
Godine: 35
Datum registracije: 13 Dec 2006 Poruke: 365

|
|
O tome je trebala prije razmisljati. Evo da znam da ce se zbog tog odlaska u zatvor opametiti, ali..
Uostalom, vidjet cemo Meni je nije zao.
|
|
 |
David 1986 -Pežo boy-

|
Datum registracije: 20 Mar 2007 Poruke: 8430

|
|
| |
|
 |
~brza~ Upućeni član

|
Datum registracije: 15 Jan 2007 Poruke: 497 Mesto: Dubrovnik

|
|
Nije mi žao nimalo! Šta ona misli ako ima para da može okrenut svijet naopako??? Ma neka se malo spusti na zemlju
|
|
|
| |
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
| |
|
 |
NenadS Administrator i domaćin

|
Godine: 41
Datum registracije: 01 Avg 2002 Poruke: 6568 Mesto: Oreškovica

|
|
Ako bi joj te njene koleginice u zatvoru napravile dete... bar jedno, mislim da bi se smirila... bar malo
Kako neko moze da napise da mu je zao zbog toga sto ce ona ici u zatvor... da se ja pitam... bolje da cutim ali ona je magarac neopevani... curka bez grama mozga ali sa dubokim dzepom pa joj se moze... strasno...
|
_________________ Pozdrav, Nenad ® ! |
|
| |
|
 |
Vilenjakinja Sašina Kumica

|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889

|
|
|
Ko joj kriv kad je glupa.
|
|
|
| |
|
 |
**OpasnaMackica** Banovan! Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 04 Apr 2007 Poruke: 593

|
|
|
ma znam da je zasluzila ali mi ju je zao,...nezelim nikome zlo pa i takvoj curci...
|
|
|
| |
|
 |
DzoA Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 41
Datum registracije: 30 Nov 2005 Poruke: 55 Mesto: Čačak

|
|
I meni bi je bilo zao posto bih je propustio kroz sake
|
_________________ Svaki covek pred sobom treba da ima CILj, a ne prepreku! |
|
| |
|
 |
nastasenjka ~daydreaming~

|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom

|
|
|
meni je nje zao...dzaba joj sve kad ni ne shvata koliko je jadna...dao bog pa ce se malo dovesti u red
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
| |
|
 |
poison ~Chase The Sun~

|
Godine: 42
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤

|
|
hahaha bas si je zakuhala nakon zatvora ce mozda razmisljat o svom ponasanju.kako sijes tako zanjes, nije ju bilo strah dok je radila sranya i radila sve da postane ˝najzlocestija˝ djevojka, e pa izgleda da ima i zlocestijih mislim zao mi je sto je tako glupa pa ne vidi kako se ponasa, mozda joj zatvor u tu tupavu glavu ugura pravu sliku.ne zelim joj zlo, al zelim da konacno shvati kakva je, sad ce nju tracat i smijat joj se onako kako se ona smijala drugima
|
|
 |
|