:: |
| Autor |
Poruka |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 40
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
|
Danski filmski režiser Lars von Trir izjavio je da je posle perioda depresije nesposoban za rad i da nije siguran da li će ponovo snimati filmove. U intrevjuu listu „Politiken” od subote Von Trir je rekao da se posle depresije oseća kao „list praznog papira”. „To je veoma neobično za mene, jer sam uvek imao bar tri projekta istovremeno na umu”. Režiser je početkom godine primljen u jednu bolnicu u Danskoj na lečenje od depresije i od tada je, objasnio je, izgubio interesovanje za rad i uživanje u snimanju filmova. „Čovek ne može istovremeno da bude u depresiji i da snima film”, naveo je. „Kažu da mi mogu biti potrebne godine da se izlečim od depresije. Videćemo”, kaže on. Von Trir je takođe rekao da nije siguran da će moći da počne rad na horor filmu „Antihrist”, čiji je početak snimanja bio planiran za sredinu ove godine. U tom filmu, stvoritelj sveta je Satana, a ne Bog. „Pretpostavljam da će ´Antihrist´ biti moj sledeći film. Trenutno, međutim, ne znam”, dodao je. Von Trir, režiser ostvarenja kao što su „Lomeći talase”, s Emili Votson i „Ples u tami”, s islandskom pevačicom Bjork, smatra da je njegov najbolji i najoriginalniji film „Dogvil”, sa dobitnicom Oskara Nikol Kidman. (Beta)
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|