:: |
| Autor |
Poruka |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 40
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
|
Australijska megazvezda Kajli Minog navodno je otkupila pesmu „Romale, Romali” koju je prošle godine pevala Ana Nikolić. Kako prenosi „Pres”, australijska „džepna Venera” stupila je u kontakt sa autorom ove pesme Zoranom Kikijem Lesendrićem, kojoj je kompozitor poslao još jednu numeru. „Sa Kajli sam stupio u kontakt preko mog druga, producenta Zaka Vračevića iz Londona, koji radi na njenom novom albumu. Poslao sam joj ´Romale Romali´ u malo izmenjenom aranžmanu, prilagođenom za zapadno tržište, kao i jednu potpuno novu pesmu, ´sirovi demo´, koji joj se jako dopao”, kaže Kiki Lesendrić, autor potencijalnog svetskog megahita.
Kajli Minog zna da je „Romale Romali” veliki hit u Srbiji u izvođenju Ane Nikolić, ali joj to ne smeta. „Pres” saznaje da je u britanskim muzičko-estradnim krugovima u toku polemika oko teksta, koji je napisala Ljiljana Jorgovanović - prevesti refren, ili pisati novi.
Kajli Minog, koja trenutno boravi u Njujorku, u jednom od poslednjih intervjua otkrila je da priprema iznenađenje svojim obožavaocima:
„Publika očekuje novi studijski album. Nadam se da će biti gotov do kraja godine. Veoma mi je važno da ´sve legne na svoje mesto´, jer će na novom albumu biti dosta eksperimenata, ali zasad ne želim da otkrivam o čemu je reč”. (MONDO)
|
|
|
| |
|
 |
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-

|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand

|
|
Super neka je Kajli Minog će otpevato sto puta bolje
|
|
 |
_GentlemaN_ ~~Real_ToxiC~~

|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 12091 Mesto: jedno je Sarajevo, da se zna

|
|
Ne vjerujem dok ne cujem....
|
|
 |
**OpasnaMackica** Banovan! Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 04 Apr 2007 Poruke: 593

|
|
|
ma tako su pricali da ce madona da snimi film po ceci i da ce ona da glumi cecu arkanov sin arkana...pa nista....kao sto rece naden...neverujem dok ne cujem
|
|
|
| |
|
 |
poison ~Chase The Sun~

|
Godine: 42
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤

|
|
|
ko i Naden ne vjerujem bas dok ne cujem jer je vec bilo hrpa takvih laznih vijesti.u svakom slucaju ako je istina bas me zanima kako ce to izgledat u njenoj izvedbi.da l ce bit bolje il losije?zanimljivo
|
|
 |
Rakelly Upućeni član

|
Godine: 55
Datum registracije: 24 Feb 2006 Poruke: 449 Mesto: Valjevo

|
|
Naravno da je moja prva reakcija na ovu vest totalno nepoverenje.
Ipak ukoliko se pokaze da je istinita, bice to jedna otvorena vrata vise za Srbiju, bar kada je muzika u pitanju.
|
|
|
| |
|
 |
anabalind Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 43
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 217

|
|
Daj Boze,mada cisto sumnjam!
|
|
|
| |
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 43
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
|
Hajde da vidimo dali ce da bude nesto od toga...
|
|
|
| |
|
 |
**OpasnaMackica** Banovan! Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 04 Apr 2007 Poruke: 593

|
|
|
ako je istina onda ce biti kad neko cuje da smo mi ukrali ....jer niko nece verovati da smo prodali vec ce misliti da smo ukrali jer smo po tome dobro poznati....
|
|
|
| |
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|