:: |
| Autor |
Poruka |
Avram007 ..::Darkmen X::..

|
Godine: 37
Datum registracije: 08 Maj 2005 Poruke: 3247 Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}

|
|
Novak Đoković nije uspeo da se plasira u polufinale ATP turnira Masters serije u Hamburgu. Đoković je u četvrtfinalu izgubio od Španca Karlosa Moje sa 2:1, po setovima 7:6, 4:6, 7:5.
Meč je trajao čak 2 sata i 40 minuta. Prvi set protekao je bez oduzimanja servisa, ali je Moja u taj-brejku brzo stekao prednost od 5:1, koju je sačuvao za pobedu sa 7:4.
Đoković je, međutim, odmah uzvratio i oduzeo protivniku servis na početku drugog seta. Moja je brzo uzvratio, ali Đoković zatim dolazi do još jednog brejka za ukupnu pobedu od 6:4 i izjednačenje na 1:1.
U odlučujućem setu, Moja je vodio sa 5:2, Đoković je zatim uspeo da spasi nekoliko meč lopti i vrati brejk za izjednačenje na 5:5, ali Đoković nije imao snage za potpuni preokret. Moja prvo osvaja gem na svoj servis, a zatim pravi brejk za konačnih 7:5 u trećem setu.
Moja će u polufinalu igrati protiv prvog nosioca Rodžera Federera, koji je u četvrtfinalu pobedio Španca Davida Ferera sa 2:1, po setovima 6:3, 4:6, 6:3.
Turnir u Hamburgu igra se za nagradni fond od 2,200,000 dolara.
b92.net/sport
|
|
 |
Avram007 ..::Darkmen X::..

|
Godine: 37
Datum registracije: 08 Maj 2005 Poruke: 3247 Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}

|
|
|
Jbt, kako mi je zao sto je ispao... Gledam sa velikim optimizmom svaki njegov mec i takva euforija me obuzima, da nemam reci... Ovaj put stvarno nije imao srece, odigrao je sjajno, ali je bio stvarno premoren... On je u predhodnih 35 sati odigrao 3 veoma teska meca i na terenu proveo preko 7 i po sati... Svaka cast Nole, tvoje su Grand slem titule!
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|