:: |
| Autor |
Poruka |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 40
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
|
Kragujevačka „Zastava” je u prvom kvartalu ove godine na domaćem tržištu prodala 1.450 automobila „zastava 10”. To predstavlja skoro polovinu prošlogodišnje prodaje (3.300) novog kragujevačkog modela. Srpska verzija italijanskog „punta” prodaje se na tržištima Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Bugarske i Makedonije, a u toku su pregovori sa potencijalnim partnerima iz Crne Gore, Albanije i Rumunije kako bi se „zastava 10” prodavala i na tim tržištima. Tokom ove godine u Hrvatsku je izvezeno 162 automobila, u Bosnu i Hercegovinu 65, Makedoniju 30, a uskoro treba da bude isporučen prvi kontingent „desetki” za Bugarsku. Prema ugovoru sa partnerom iz Bugarske, ove godine u tu zemlju planiran je izvoz 200 automobila „zastava 10”. (B92, FoNet)
|
|
|
| |
|
 |
young_ Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 77 Mesto: Beograd

|
|
opasna mashina hehehehe! SAMO NAPRED!
konacno i nas da vidi malo svet
mislim "Svet" Albanija i bugarska hehe
|
_________________ Kada zivot vise ne mozes ti da zoves svojim, i kada neko drugi sudbinu ti kroji, i kada tvoji snovi vise ne budu tvoji.. mali trachak nade uvek mora da postoji... |
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
Ma dajte ljudi pa mi nasu pamet prodajemo zapadu jer Zastava ne moze i nece da plati, i onako niko ine zeli da radi za njih bez para pa daj sta das(proizvodi ono sto je izaslo iz mode, sto drugi ne zele da kupe) Jesmo Ti mi uSRBIJI cudan narod.Ali vredi pokusati. Zar ne? [B] [align=justify]javascript:emoticon(' ')
Question
|
_________________ NO COMENT |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|