:: |
| Autor |
Poruka |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 40
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
|
Kako javlja dopisnik RTS-a, ronioci, pripadnici specijalnih jedinica Žandarmerije, izvadili su u 12.25h iz jezera na Jastrebcu leš koji je identifikovan kao Dejan Ribać, učenik Srednje šumarske škole iz Kraljeva.
Nestanak Dejana Ribaća, prijavio je 18. maja u 19.40 sati profesor koji je na Jastrepcu, sa učenicima sprovodio program 'Škola u prirodi'. RTS nezvanično saznaje, da je juče priveden jedan od Ribaćevih školskih drugova M.Č. i da je prebačen u Beograd na dalje ispitivanje. Istraga je u toku.
U potrazi za nestalim dečakom učestvovalo je oko 250 osoba pripadnika Policijske uprave u Kruševcu, ronilaca, radnika 'Srbijašuma', planinara, lovaca i učenika Srednje šumarske škole iz Kraljeva.
(rts)
|
|
|
| |
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
uzas....bas sam potresena
a s tim da je priveden jedan njegov drug, ko zna sta se tu desilo
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
gargamelko Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 43
Datum registracije: 06 Maj 2006 Poruke: 100 Mesto: Sabac

|
|
Zaista je to uzasno
|
_________________ Ko zna zasto je to dobro. |
|
| |
|
 |
ticmaopel S verom u Boga

|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Apr 2006 Poruke: 15666 Mesto: Београд

|
|
| |
|
 |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Zaista jezivo...
Sada se javljaju razne spekulacije na temu da je profesor koji ih je vodio inače sklon alkoholu, te se dovodi u pitanje njegova (ne)odgovornost, a preispituje se i problematično ponašanje tih đaka...
Bilo kako bilo, njega ništa da vrati ne može...
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
| Annabel_Lee je napisao/la sledeće: |
Sada se javljaju razne spekulacije na temu da je profesor koji ih je vodio inače sklon alkoholu( |
Eee, tako je to u srbiji, mora prvo neshto strashno da se desi da bi tek posle toga izashli dooshovi iz boca...Jbg, decko je koliko sam ja cuo prebegao sa Kosova kad soo poceli nemiri ali jbg, kad nekome nije soodjeno da boode srecan onda jbg
|
|
| |
|
 |
~SonicLady~ ~Smiley~

|
Godine: 40
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde

|
|
Jako mi je žao mladića... Laka mu zemlja...
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
| |
|
 |
Tha_A Upućeni član

|
Godine: 35
Datum registracije: 13 Dec 2006 Poruke: 365

|
|
Jadni momak. Ali sto ces, takva je sudbina bila.
Nisam sada nesto pretjerano tuzan ili tako, meni je npr. gora cinjenica da u Africi dnevno umiru mala djeca jer nemaju sto da jedu ili piju. Ali to nije tema...
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|