:: |
| Autor |
Poruka |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 40
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
|
Najbolja srpska teniserka od juče je zvanično četvrta igračica na WTA listi i ubedljivo vodi u „šampionskoj trci” za 2007. godinu, sa 2.095 bodova, ispred Ruskinje Svetlane Kuznjecove, sa 1.661 bodom, i Amerikanke Serene Vilijams, sa 1.641 bodom. Jankovićeva je ušla u istoriju turnira u Rimu, pošto je ovaj turnir posle 30 godina dočekao da ga jedna igračica osvoji bez izgubljenog seta. „Turnir u Rimu i sam grad zauvek će imati posebno mesto u mom srcu. Pre godinu dana malo je nedostajalo da tenisu kažem zbogom, a onda sam došla u Rim i sve je počelo da se menja. Opet sam ovde, osvojila sam titulu, treću u ovoj sezoni, i stigla do mesta broj četiri, što je moj najbolji rejting do sada”, rekla je Jankovićeva. Ona je dodala da je odmah po dolasku iz Berlina, pre sedam dana, imala snimanja za razne TV stanice, kao i da su je neke televizije snimale kako trenira, a druge išle s njom u šoping.
„Ubacila sam novčić u čuvenu Fontanu di Trevi i zamislila želju da osvojim turnir. Evo, želja mi se ostvarila”, rekla je Jankovićeva.
Prema njenim rečima, igrala je dobro na turniru, ali joj je servis pravio probleme, pa će narednih dana nastojati da popravi i ovaj deo igre.
Jankovićeva i belgijska teniserka Žistin Enan jedine su osvojile po tri turnira ove godine. Srpska teniserka će ove nedelje učestvovati na turniru u Strazburu, čiji je nagradni fond 175.000 dolara i gde će biti drugi nosilac.
Na konferenciji za novinare posle pobede u Rimu američki novinar Bad Kolins rekao je Jeleni: „Znamo da imaš stan na Floridi i mi u SAD stalno pratimo tvoje rezultate i napredak. Oduševljeni smo tobom i voleli bismo da te vidimo kako igraš pod našom zastavom. Kod nas je tenis u zatišju i bilo bi idealno da te vidimo u svojim redovima.”
Jankovićeva je odgovorila da će i dalje igrati za Srbiju, kao i da je veoma ponosna što jedna tako mala država ima tri igrača u singlu i jednog u dublu u samom svetskom vrhu.
„Naša zemlja je mala, veličine Akademije Nika Bolitijerija, ali bolji smo od svih vas”, rekla je Jankovićeva. (B92, Beta)
|
|
|
| |
|
 |
Cirissimo Iskusni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 14 Nov 2006 Poruke: 813 Mesto: Ljubljana

|
|
„Naša zemlja je mala, veličine Akademije Nika Bolitijerija, ali bolji smo od svih vas”, rekla je Jankovićeva.
tako se govori...svaka joj čast
|
_________________ The living legend  |
|
| |
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
| |
|
 |
~SonicLady~ ~Smiley~

|
Godine: 40
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde

|
|
|
Bravo Jelena! Tako govori pravi sportista i patriota. Puno sreće joj želim!
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Svaka cast Jeleni govori ono sto misli, dok mnogi govore ono sto imse naredi ,valjda nas nece optuziti za ugrozavanje Amerike zbog njenih reci
|
_________________ NO COMENT |
|
| |
|
 |
Zoka74 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 23 Dec 2006 Poruke: 129 Mesto: Offenbach

|
|
Svaka joj cast.mala na svom mjestu.
zelim joj da pobjedi sve.
|
|
|
| |
|
 |
**OpasnaMackica** Banovan! Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 04 Apr 2007 Poruke: 593

|
|
|
super obruseno...toooooooooo i cestitam
|
|
|
| |
|
 |
anabalind Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 43
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 217

|
|
|
Jelena svaka cast!Zelim ti sve najbolje!Najjaca si!
|
|
|
| |
|
 |
Devojka od cokolade .:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.

|
Datum registracije: 03 Apr 2007 Poruke: 18307 Mesto: .~. Sous le vent .~.

|
|
|
Cestitam!!! Najbolja si, samo dalje!!!
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|