:: |
| Autor |
Poruka |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 40
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
|
Jedan Amerikanac osuđen je na 24 godine zatvora jer se na internetu predstavljao kao tinejdžer koji boluje od leukemije, kako bi nagovorio mlade devojke da mu šalju fotografije eksplicitnog seksualnog sadržaja. Tridesetjednogodišnji Džošua Kistler „četovao” je s najmanje devet devojčica starih između 12 i 14 godina, a priču o leukemiji koristio je kako bi dobio njihovo sažaljenje, objavilo je američko ministarstvo pravosuđa. Kako bi potkrepio svoju priču, Kistler je devojčicama slao fotografije svog petnaestogodišnjeg posinka. Jednom su ga posetile jedna od devojaka s kojom je komunicirao i njena majka, kojima je rekao da je teško bolesni dečak trenutno u bolnici gde prima terapiju. Nekoliko devojčica izjavilo je da su zavolele Kistlera, koji je od njih tražio da mu pošalju svoje golišave fotografije pred veb-kamerama. Kistler je pred sudom priznao krivicu i izvinio se svim žrtvama. Devojka iz države Juta čije je komuniciranje s Kistlerom dovelo do njegovog hapšenja - ima svega 12 godina. Kistler joj je rekao da je zbog njene ljubomore prekinuo kontakte s drugom devojkom, koja se kasnije ubila. Slomljena osećajem krivice, dvanaestogodišnjakinja iz Jute pokušala je da izvrši samoubistvo, nakon čega se u čitav slučaj umešala policija. (RTS)
|
|
|
| |
|
 |
Baraba Džentlmen

|
Godine: 50
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

|
|
Ovo se zove "prednost" globalizacije i novih tehnologije.
|
| |
|
 |
**OpasnaMackica** Banovan! Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 04 Apr 2007 Poruke: 593

|
|
|
uzas....do cega sve internet vodi i do kojih gluposti...ovo je katastrofa
|
|
|
| |
|
 |
CAMO_PEJB Upućeni član

|
Datum registracije: 20 Maj 2005 Poruke: 495

|
|
A kao vi to nikada niste radili
|
_________________ Svadjanje na forumu je kao ucestvovanje na specijalnoj olimpijadi...Cak i ako pobedish opet si retardiran.! |
|
| |
|
 |
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-

|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand

|
|
| CAMO_PEJB je napisao/la sledeće: | A kao vi to nikada niste radili  |
Nikad Nisam bolestan
Svašta se dešava, skoro će mo još nešto čitati još gore
|
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Jeste malo tekst nepovezan, ali...
Ajde da razumem sto se perverznjak snasao, ali ne razumem kako su te devojcice bile toliko naivne...
|
|
 |
Tha_A Upućeni član

|
Godine: 35
Datum registracije: 13 Dec 2006 Poruke: 365

|
|
Pa dobro, sta ce djeca mala, kao da ona nesto znaju. Mene vise cudi kako roditelji te djevojcice pustaju tako da se dopisuju sa svakim, plus toga jos i web kamere. Pa njima je tek 12 godina?
ne znam, ja bih svoju djecu kontrolirao, mislim, gdje ces djetetu prepustiti internet, kao da roditelji ne znaju cega sve ima na netu...
Haj dobro.. lol
|
|
 |
iiivan Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 06 Feb 2007 Poruke: 136 Mesto: Beograd

|
|
| Citat: | | A kao vi to nikada niste radili |
svaka cast brate
|
|
|
| |
|
 |
please Odomaćeni član

|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 1427 Mesto: pogresna drzava

|
|
| iiivan je napisao/la sledeće: | | Citat: | | A kao vi to nikada niste radili |
svaka cast brate  |
e,pa kako vam ide rabota,strucnjaci?
|
_________________ www.ONE.org |
|
| |
|
 |
spiderwoman diacetylmorphine

|
Datum registracije: 11 Jan 2006 Poruke: 1670 Mesto: preko okeana

|
|
| CAMO_PEJB je napisao/la sledeće: | A kao vi to nikada niste radili  |
Nijesam,a i necu sigurno,zasto bih to `radila` preko web-a kad sve to mogu uraditi u stvarnosti,plus da mi bude jos ljepse
Takvi ljudi su po meni pacenici,ne mogu jadni nikog zavesti u stvarnosti svojim kvazi-sarmom,pa pristupaju takvim rjesenjima.
|
_________________ Osmijeh na lice i bice sve ok! |
|
| |
|
 |
iiivan Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 06 Feb 2007 Poruke: 136 Mesto: Beograd

|
|
| Citat: | CAMO_PEJB je napisao/la sledeće:
A kao vi to nikada niste radili
Nijesam,a i necu sigurno,zasto bih to `radila` preko web-a kad sve to mogu uraditi u stvarnosti,plus da mi bude jos ljepse
Takvi ljudi su po meni pacenici,ne mogu jadni nikog zavesti u stvarnosti svojim kvazi-sarmom,pa pristupaju takvim rjesenjima. |
Ala smo mi ozbiljni!!! 8)
|
|
|
| |
|
 |
.::pinki::. Odomaćeni član

|
Datum registracije: 03 Apr 2006 Poruke: 2882 Mesto: u dugovima :))

|
|
hahahahahahahahahahaha, koja budala
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|