:: |
| Autor |
Poruka |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 40
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
|
Reprezentativac Srbije u plivanju i aktuelni evropski rekorder u disciplini 100 metara delfin Milorad Čavić doputovao je u petak u Banjaluku kao promoter međunarodnog plivačkog mitinga „Banjaluka open 2007”. „Rado sam prihvatio poziv da prisustvujem ovom mitingu i biće mi drago da dam svoj doprinos afirmaciji plivanja, jer sam šokiran podatkom da je ovde puno neplivača”, rekao je Čavić na konferenciji za novinare u Tanjugovom pres centru u Banjaluci. Govoreći o svojim planovima, Čavić je istakao da će u narednom periodu posvetiti mnogo više vremena pripremama kako bi opravdao očekivanja i ostvario što bolji rezultat na Olimpijskim igrama u Pekingu.
Trener banjalučkog plivačkog kluba „Olimp” i učesnik Olimpijskih igara u Sidneju i Atini Željko Panić rekao je da će promoteri predstojećeg mitinga biti i reprezentativci Hrvatske i Slovenije Gordan Kožulj i Emil Tahirović.
Na međunarodnom plivačkom mitingu u Banjaluci učestvovaće oko 160 plivača iz Srbije, Makedonije, Slovenije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Panić je rekao da je cilj tog takmičenja pokretanje inicijative na nivou grada, Republike Srpske i Bosne i Hercegovine da se obezbede sredstva za izgradnju zatvorenog olimpijskog bazena i da se promoviše plivanje.
Prema njegovim rečima, broj plivača u tom gradu je alarmantno mali, o čemu najbolje svedoči podatak da svega pet odsto učenika drugih razreda osnovnih škola zna da pliva. (Tanjug)
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|