:: |
Autor |
Poruka |
Rile_Master *Master*

|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd

|
|
E, ovako...Treba mi jedna kompilacija iz City Records-a, a zove se "Zvuk osamdesetih - Pop rock hitovi" i staje na 5 CD-ova...
Evo i spiska pesama:
Pop rock hitovi 1980-1981
Pesme: 1. Mi plešemo - Prljavo kazalište, 2. Moj život je novi val - Paraf, 3. Zajedno - Film, 4. Marina - Azra, 5. Magla - Josipa Lisac, 6. Kraj tebe u tami - Aerodrom, 7. Doživjeti stotu - Bijelo dugme, 8. Da mi je biti morski pas - Metak, 9. Stranica dnevnika - Parni valjak, 10. Sve je neobično ako te volim - Stijene, 11. Moja prva ljubav - haustor, 12. Zamisli život u ritmu muzike za ples - Film, 13. Stavi pravu stvar - Aerodrom, 14. Neda - Parni valjak, 15. Ne pitaj za mene - Patrola, 16. Ha, ha, ha - Bijelo dugme, 17. Osvrni se na mene - Stidljiva ljubičica, 18. Milion - Boa, 19. Užas je moja furka - Azra, 20. Ima jedan svijet - Stijene
Pop rock hitovi 1982-1983
Pesme: 1. Motori - Divlje jagode, 2. Zona sumraka - Film, 3. Povezi me - Xenia, 4. Tko to tamo pjeva - Azra, 5. Zaboravi - Zvijezde, 6. Piši mi - Drugi način, 7. Obična ljubavna pjesma - Aerodrom, 8. Hazarder - Josipa Lisac, 9. Zaboravi - Zok, 10. Kao ti - Parni valjak, 11. Kosovska - Bijelo dugme, 12. Majmun radi što majmun vidi - Jappa, 13. Žuti kišobran - Atomsko sklonište, 14. Nemir i strast - Azra, 15. Anđeli nas zovu da im skinemo krila - Animatori, 16. Volim te još - Valentino, 17. Ljubav preko žice - Aleksandar Mežek, 18. Volim ih - Drago Mlinarec, 19. Mi nismo sami - Film, 20. Bistra voda - Leb i sol
Pop rock hitovi 1984-1985
Pesme: 1. Uhvati ritam - Parni valjak, 2. Andrea - Regata, 3. Troje - Xenia, 4. Klinček stoji pod oblokom - Azra, 5. Kao ogledala - Animatori, 6. Program tvog kompjutera - Denis & Denis, 7. Nikol - Zvijezde, 8. Zenica blues - Zabranjeno pušenje, 9. Sjaj u tami - Dorian Gray, 10. Ja se budim - ITD band, 11. Ne zovi mama doktora - Prljavo kazalište, 12. Ena - Haustor, 13. California - Neki to vole vruće, 14. Soba 23 - Denis & Denis, 15. Fratello - Aerodrom, 16. Goodbye teens - Plavi orkestar, 17. Kakav divan dan - Amila, 18. Za tvoje oči - Dorian Gray, 19. Zaplešimo - Trotakt projekt, 20. Pjevajmo do zore - Film
Pop rock hitovi 1986-1987
Pesme : 1. Dirlija - Crvena jabuka, 2. Pričaj mi o ljubavi - Đavoli, 3. Kuda idu izgubljene djevojke - Boris Novković, 4. Jeans generacija - Neki to vole vruće, 5. To je šok - Plave orkestar i Gazebo, 6. Ulična molitva - Osmi putnik, 7. Ugasi me - Parni valjak, 8. Djevojčice kojima miriše koža - Zabranjeno pušenje, 9. Nasloni glavu na moje rame - Tutti Frutti band, 10. Ma kog me boga za tebe pitaju - Prljavo kazalište, 11. Jesen u meni - Parni valjak, 12. Stojin na kantunu - Đavoli, 13. Kao pjesma - Cacadou look, 14. Oaza snova - Denis & Denis, 15. Mi smo jači od sudbine - Boris Novković, 16. Danas sam luda - Josipa Lisac, 17. Tugo nesrećo - Crvena jabuka, 18. Valovi - film, 19. Kolačići - Marina Perazić, 20. Između krajnosti - Azra
Pop rock hitovi 1988-1989
Pesme: 1. Mojoj majci - Prljavo kazalište, 2. Ostani uz mene - Đavoli, 3. Moja je pjesma lagana - Parni valjak, 4. Dok svira radio - Boris Novković, 5. Stvari lagane - Tutti Frutti Band, 6. Sanjati - Crvena jabuka, 7. Kakva noć (Svi na ples) - Neki to vole vruće, 8. Ja volim samo sebe - Psihomodo pop, 9. Tebi pripadam - Dino Dvornik, 10. Ajde ća - Jakša i Navigatori, 11. Dugo toplo ljeto - Đavoli, 12. Rob ljubavi - Jura Stublić i Film, 13. Kaja - Plavi orkestar, 14. Totalno drugačiji od drugih - Vještice, 15. To mi radi - Crvena jabuka, 16. Da je sreće bilo - Željko Bebek, 17. Zašto praviš slona od mene - Dino Dvornik, 18. Ula ulala - Haustor, 19. Chi non pissa in compagnia... - Gori uši Winetou, 20. Dok gitara svira - Tutti Frutti Band
Hvala
|
_________________ Master |
|
|
|
 |
EGO! Stojke's bitch!

|
Godine: 34
Datum registracije: 25 Sep 2006 Poruke: 5644 Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu

|
|
Imam sve od Parnog Valjka sem pesme "Neda".
Bijelo Dugme - "Kosovka" i "Doživjeti stotu".
Na šta da ti šaljem?
|
_________________ Baš je dobro biti ja,
ni sa kim se ne bih menjala,
i kad bih se opet rodila,
ja bih opet bih bila ja!
* B.I.T.C.H. 4EVER *
Being In Total Control of Herself
 |
|
|
|
 |
Holbyco Slavonac

|
Godine: 57
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2289 Mesto: Osijek

|
|
Citat: | E, ovako...Treba mi jedna kompilacija iz City Records-a, a zove se "Zvuk osamdesetih - Pop rock hitovi" i staje na 5 CD-ova... |
Imam ja tu kolekciju ali od Croatia records.
Ako hoces da dignem na net pa ti posaljem linkove za skidanje javi.
Uzivaj :158:
|
|
 |
Rile_Master *Master*

|

|
|
Trazim jednu pesmu o Kosovu ali ne znam kako se zove niti ko je izvodjac...Pesma ide ovako nesto: "oj, Kosovo, Kosovo, zemljo moja velika, zemljo srpskih ratnika, Lazara i Milosa..." pa posle ide nesto: "Graaaacaaanica...".
Da li bi neko znao da mi kaze kako se zove ova pesma...? Nisam bas siguran ali mislim da je peva neka pevacica Ivana (da li je Zigon...).
Hvala
|
_________________ Master |
|
|
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
A email adresa Rile?
|
|
|
|
 |
Rile_Master *Master*

|

|
|
|
|
 |
~SonicLady~ ~Smiley~

|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde

|
|
Poslato
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
 |
Momcillo Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 16 Maj 2005 Poruke: 2 Mesto: Niksic

|
|
Ako vam nije problem da i meni posaljete pjesmu od Ivane Zigon - Oj kosovo kosovo na momcillo@yahoo.com
|
|
|
|
|
 |
~SonicLady~ ~Smiley~

|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde

|
|
Spojena dupla tema.
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
 |
Cirkus Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 41
Datum registracije: 10 Jul 2006 Poruke: 84

|
|
Momcillo je napisao/la sledeće: | Ako vam nije problem da i meni posaljete pjesmu od Ivane Zigon - Oj kosovo kosovo na momcillo@yahoo.com |
pesma je poslata
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|