www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Emitovanje Teletabisa dovedeno u pitanje
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Gertie
◊Poker Face◊
<b>◊Poker Face◊</b>

Godine: 39

Datum registracije: 01 Jul 2005
Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 29, 2007 8:33 am    Naslov poruke: Emitovanje Teletabisa dovedeno u pitanje Na vrh strane Na dno strane

Čuvari morala poljske omladine pred homoseksualnom propagandom, na čelu sa ministrom prosvete Romanom Gjertihom i dečijim ombudsmanom Evom Sovinjskom, krenuli su u hajku na Tinki Vinkija, jednog od junaka popularne dečije serije BBC-ja "Teletabis".

Sovinjskoj se ne dopada što Tinki Vinki ponekad nosi žensku tašnu i zato je angažovala ekipu psihologa da provere da kojim slučajem nije homoseksualac.

"Videla sam da Tinki Vinki nosi žensku torbicu i nisam ni skopčala da je on dečak. U prvom trenutku sam samo pomislila da tašna mora da smeta Teletabisu. Tek kasnije sam saznala da tu može da bude sakriven i neki drugi kontekst", izjavila je Sovinjska za poljski nedeljnik "Vprost".

Ako psiholozi utvrde da Tinki Vinki zaista ima sklonosti prema istom polu i tako u očima Sovinjske propagira homoseksualnost svi Teletabisi nestaće sa tv ekrana, bar poljskog javnog servisa, pošto vlasti nemaju načina da spreče emitovanje popularne serije na komercijalnim televizijama.

"To je vrlo osetljiva stvar, jer tu seriju deca jako vole. I ja sam videla jednu epizodu i bila mi je simpatična", priznala je Sovinjska. (Blic)

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 46

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 30, 2007 3:59 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ni meni se ne svidjaju "Teletabisi", ali samo zbog toga sto je to mnooooogo glupa emisija... Ne verujem da bi nasa deca mogli to da progutaju. Ni kod nas je nisu dugo pustali. Laughing

Bilo je takve diskusije i pre. Kao dokaz da je "sa druge obale" su govorili da:
- nosi torbicu
- ima "stap" na vrhu glave i
- i stalno govori "oh-oh" Laughing

Samo jos da ne okrive Duska Dugouska da je transvestit... Sad

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 91

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 01, 2007 2:05 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ljudi su to pravili po svom liku ne mozemo im zameriti sto su zastranili i polno i umno.(shvatite kako vam volja Ja sam rekao bas onako kako mislim)

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Emitovanje Teletabisa dovedeno u pitanje Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon