:: |
| Autor |
Poruka |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 40
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
|
Ukućani uživaju u nagradnoj žurci, koju im je priredio Veliki Brat. Svi pevaju, igraju, piju i odlično se zabavljaju.
Veliki Brat ih obaveštava da se okupe u dnevnoj sobi. Takođe podseća nominovane ukućane, Sašu i Aleksandra, da imaju pet minuta da spakuju svoje kofere.
Oni odlaze u mušku spavaću sobu i počinju pakovanje svojih stvari. Ubrzo se vraćaju u dnevnu sobu, gde im se obraća Ana i objavljuje da kuću Velikog Brat napušta Aleksandar.
Svi odlaze do zlatnih vrata i prate Aleksandra uz pesmu "U svetu postoji jedno carstvo“.
Veliki Brat čestita ukućanima i objavljuje da su od sada finalisti Velikog Brata.
|
|
|
| |
|
 |
**OpasnaMackica** Banovan! Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 04 Apr 2007 Poruke: 593

|
|
| |
|
 |
ZdEnKo1986 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 40
Datum registracije: 11 Dec 2006 Poruke: 56 Mesto: Moscow

|
|
|
sada sa sigurnoscu mogu reci da je to sasa ili cak mozda olja a onaj kreten maca je pokazao koliki je seljacina,kad je poceo mislio sam ma maca tu nema konkurenciju a sada cu izbegavati njegove emisije.
|
_________________ **Take me home, United Road; To the place I belong; To Old Trafford, To see United; Take me home, United Road." ** |
|
| |
|
 |
Tha_A Upućeni član

|
Godine: 35
Datum registracije: 13 Dec 2006 Poruke: 365

|
|
Meni je onaj Sasa tako mrzak... Prije mozda tjedan dana bio je toliko depresivan da je zelio napustiti kuci ( ono, kao navodno), i moli fanove da ga izbace. bas kao da ce oni to uradit, jao Ako mu je vec toliko nepodnosljivo bilo, zasto nije jednostavno napustio kucu? Njegova raspolozenja mi takodjer idu na zivce, svako 5 minuta se mijenja. I povrh svega toga sam se kocio od smijeha kad je otisao u ispovjedaonicu i poceo filozofirati nesto kao da nije bilo Velikog brata ne bi ovo, ne bi ono. Da ga je veliki brat naucio necemu itd.
Mislim stvarno...
Recimo da cu navijati za Olju..
|
|
 |
Devojka od cokolade .:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.

|
Datum registracije: 03 Apr 2007 Poruke: 18307 Mesto: .~. Sous le vent .~.

|
|
Ja navijam za Sasu i nema druge
|
|
|
| |
|
 |
Sampajo Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 17 Maj 2007 Poruke: 4 Mesto: Bezanija brate

|
|
Sasha grobare JUG glasa za tebe!!!!
P.S.Necemo valjda da pevulje uzmu pare!!
|
_________________ U raju je lepo
al paklu je ekipa!! |
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Svi su gori od gorega ali medju njima bih izbrao Djanija jer je prostodusan i otvoren sve kaze u oci sta misli dok je Maca bruka za muski rod. Pevaljke ne bih da komentarsem nesto posebno (kultura i normalno ponasanje se ne kupuje novcem)
|
_________________ NO COMENT |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|