www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Posle žurke, izbacivanje "Veliki brat"
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Ivankamaza
~Ljubav i Snovi~
<font color='blue'><b>~Ljubav i Snovi~</b></font>

Godine: 40

Datum registracije: 19 Okt 2004
Mesto: ~ Paris je t'aime ~

france.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 02, 2007 10:28 am    Naslov poruke: Posle žurke, izbacivanje "Veliki brat" Na vrh strane Na dno strane

Ukućani uživaju u nagradnoj žurci, koju im je priredio Veliki Brat. Svi pevaju, igraju, piju i odlično se zabavljaju.

Veliki Brat ih obaveštava da se okupe u dnevnoj sobi. Takođe podseća nominovane ukućane, Sašu i Aleksandra, da imaju pet minuta da spakuju svoje kofere.

Oni odlaze u mušku spavaću sobu i počinju pakovanje svojih stvari. Ubrzo se vraćaju u dnevnu sobu, gde im se obraća Ana i objavljuje da kuću Velikog Brat napušta Aleksandar.

Svi odlaze do zlatnih vrata i prate Aleksandra uz pesmu "U svetu postoji jedno carstvo“.

Veliki Brat čestita ukućanima i objavljuje da su od sada finalisti Velikog Brata.

**OpasnaMackica**
Banovan!

Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 04 Apr 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 02, 2007 10:42 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sasa je pobednik

ZdEnKo1986
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 11 Dec 2006
Mesto: Moscow

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 02, 2007 11:03 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sada sa sigurnoscu mogu reci da je to sasa ili cak mozda olja a onaj kreten maca je pokazao koliki je seljacina,kad je poceo mislio sam ma maca tu nema konkurenciju a sada cu izbegavati njegove emisije.

Tha_A
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 35

Datum registracije: 13 Dec 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 02, 2007 12:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni je onaj Sasa tako mrzak... Prije mozda tjedan dana bio je toliko depresivan da je zelio napustiti kuci ( ono, kao navodno), i moli fanove da ga izbace. bas kao da ce oni to uradit, jao Rolling Eyes Ako mu je vec toliko nepodnosljivo bilo, zasto nije jednostavno napustio kucu? Njegova raspolozenja mi takodjer idu na zivce, svako 5 minuta se mijenja. I povrh svega toga sam se kocio od smijeha kad je otisao u ispovjedaonicu i poceo filozofirati nesto kao da nije bilo Velikog brata ne bi ovo, ne bi ono. Da ga je veliki brat naucio necemu itd.
Mislim stvarno...

Recimo da cu navijati za Olju..

Devojka od cokolade
.:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.
<b>.:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.</b>

Datum registracije: 03 Apr 2007
Mesto: .~. Sous le vent .~.

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 02, 2007 12:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja navijam za Sasu i nema druge Mr. Green

Sampajo
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 17 Maj 2007
Mesto: Bezanija brate

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 02, 2007 2:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sasha grobare JUG glasa za tebe!!!!

P.S.Necemo valjda da pevulje uzmu pare!!

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 91

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 04, 2007 12:57 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svi su gori od gorega ali medju njima bih izbrao Djanija jer je prostodusan i otvoren sve kaze u oci sta misli dok je Maca bruka za muski rod. Pevaljke ne bih da komentarsem nesto posebno (kultura i normalno ponasanje se ne kupuje novcem)

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Posle žurke, izbacivanje "Veliki brat" Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon